Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Τι είναι το myebooks.gr;

Είναι ένα νέο ψηφιακό βιβλιοπωλείο το οποίο στοχεύει αποκλειστικά στην πώληση ψηφιακών βιβλίων (e-books) γνωστών εκδοτικών οίκων στην Ελληνική αγορά.

 

Μεγάλη ποικιλία βιβλίων.

 Το www.myebooks.gr περιλαμβάνει σήμερα μια μεγάλη γκάμα βιβλίων Eλλήνων και ξένων συγγραφέων από γνωστούς εκδοτικούς οίκους, ο συνολικός αριθμός των οποίων αυξάνεται καθημερινά. Εάν είστε εκδότης και θα σας ενδιέφερε μια συνεργασία με το www.myebooks.gr επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Διαβάστε όπου και αν βρίσκεστε.

 Τα ηλεκτρονικά βιβλία που διατίθενται από το βιβλιοπωλείο www.myebooks.gr είναι σε μορφή pdf & epub ώστε να είναι αναγνώσιμα τόσο από όλους τους φορητούς ψηφιακούς αναγνώστες (e-book readers) που πωλούνται σήμερα στην Ελληνική αγορά, όσο και από τους κλασικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

 

Φθηνότερα δεν γίνεται.

Η τιμή πώλησης των ψηφιακών βιβλίων του www.myebooks.gr είναι χαμηλότερη από αυτή των παραδοσιακών βιβλίων σε έντυπη μορφή, γεγονός που αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους φίλους των βιβλίων.

 

Αρχίστε το διάβασμα!

Το ψηφιακό βιβλιοπωλείο www.myebooks.gr είναι ιδιαίτερα φιλικό και απλό στη χρήση. Η αναζήτηση των βιβλίων είναι ταχύτατη, με πολλαπλά κριτήρια (π.χ. συγγραφέα, τίτλο, εκδοτικό οίκο κ.λ.π.) ενώ το κάθε βιβλίο παρουσιάζεται με πολλές πληροφορίες. Η αγορά ενός ηλεκτρονικού βιβλίου μπορεί να γίνει πολύ εύκολα με ένα απλό click απευθείας από τον υπολογιστή σας, χρεώνοντας την πιστωτική σας κάρτα. Την ίδια ακριβώς στιγμή το ψηφιακό βιβλίο που αγοράσατε είναι διαθέσιμο στον υπολογιστή σας ή στον ψηφιακό αναγνώστη σας!

Κατηγορία: Footer ArticlesCookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok