Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Τι είναι το myebooks.gr;

Είναι το μεγαλύτερο online ψηφιακό βιβλιοπωλείο το οποίο στοχεύει αποκλειστικά στην πώληση ηλεκτρονικών βιβλίων (e-books), γνωστών εκδοτικών οίκων στην Ελληνική αγορά.

Μεγάλη ποικιλία βιβλίων

Το www.myebooks.gr περιλαμβάνει σήμερα μια μεγάλη γκάμα βιβλίων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων από γνωστούς εκδοτικούς οίκους, ο συνολικός αριθμός των οποίων αυξάνεται καθημερινά. Εάν είστε εκδότης και θα σας ενδιέφερε μια συνεργασία με το www.myebooks.gr, επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαβάστε όπου και αν βρίσκεστε

Τα e-books που διατίθενται από το βιβλιοπωλείο www.myebooks.gr είναι σε μορφή PDF & EPUB ώστε να είναι αναγνώσιμα, τόσο απ’ όλους τους φορητούς ψηφιακούς αναγνώστες (e-book readers) που πωλούνται σήμερα στην Ελληνική αγορά, όσο και από τους κλασικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Φθηνότερα δεν γίνεται

Η τιμή πώλησης των ψηφιακών βιβλίων του www.myebooks.gr είναι χαμηλότερη από αυτή των παραδοσιακών βιβλίων σε έντυπη μορφή, γεγονός που αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους φίλους των βιβλίων.

Αρχίστε το διάβασμα!

Το ψηφιακό βιβλιοπωλείο www.myebooks.gr είναι ιδιαίτερα φιλικό και απλό στη χρήση. Η αναζήτηση των βιβλίων είναι ταχύτατη, με πολλαπλά κριτήρια (π.χ. συγγραφέας, τίτλος, εκδοτικός οίκος κ.λ.π.) ενώ το κάθε βιβλίο παρουσιάζεται με πολλές πληροφορίες. Η αγορά ενός e-book μπορεί να γίνει πολύ εύκολα με ένα απλό click απευθείας από τον υπολογιστή σας, χρεώνοντας την πιστωτική σας κάρτα. Την ίδια ακριβώς στιγμή το ψηφιακό βιβλίο που αγοράσατε είναι διαθέσιμο στον υπολογιστή σας & στον ψηφιακό αναγνώστη σας!

Κατηγορία: Footer ArticlesCookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok