Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Αλφαβητάρι

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
Η αθάνατη ελληνική γλώσσα μας και βασικά η πρώτη της ύλη που είναι το αλφαβητάρι της και οι λέξεις της, αποτελούν πάντα μια πρόκληση και απευθύνουν αενάως μια πρόσκληση προς όλους, να διαβάσουν, να μελετήσουν, να ερευνήσουν, να γράψουν και δώσουν μια ώθηση στην τέχνη του λόγου.
Η θητεία του συγγραφέα στο Facebook τον ενέπνευσε να ασχοληθεί με το ελληνικό αλφάβητο. Έτσι, ξεκίνησε κάποια στιγμή έναν διάλογο με τους φίλους και συνοδοιπόρους του στο FB, με σημείο αναφοράς διακεκριμένες λέξεις και έννοιες, που να αρχίζουν από ένα προς ένα τα γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου. Ξεκίνησε βέβαια από το «Α»! Κάθε μέρα πρότεινε έναν όρο, τον ανέλυε μέσα σε λίγες γραμμές, και τον συνόδευε και με μια εικόνα.
Όταν τέλειωνε η εβδομάδα παρουσίαζε τις λέξεις και τις εικόνες στο ιστολόγιό του (Ημερολόγιο Αποδημίας). Τώρα ήλθε η ώρα να τυπωθούν οι λέξεις, με λίγες μόνο και αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες, σε μια αυτόνομη έκδοση.
ISBN 978-1-910714-24-9
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Έτος Έκδοσης 2015
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Πρωτότυπη Γλώσσα
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
Αριθμός Σελίδων 158

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok