Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Κρύσταλλοι Ι : 1η Τιτανομαχία

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
Οι σειρά «Κρύσταλλοι» θα συνίσταται από μια δεκαλογία η οποία θα ξεκινάει από την δημιουργία του σύμπαντος, θα διαπερνά ολόκληρο τον πανανθρώπινο πολιτισμό, θα φθάνει στο παρόν και θα συνεχίζει στο μέλλον, παρακολουθώντας περιληπτικά την εξέλιξη του ανθρώπινου πολιτισμού.
Το πρώτο βιβλίο είναι η «1η Τιτανομαχία: Δημιουργία (Σύγκρουση Κενού-Υπερκόσμιου)» από το οποίο αρχίζει ένα ταξίδι. Ένα ταξίδι που ξεκινάει από την Μεγάλη Έκρηξη, την εξελικτική πορεία του σύμπαντος και φθάνει στη δημιουργία των πλανητικών συστημάτων.
Το έργο στο πρώτο βιβλίο ξεκινάει από μια ελληνική επαρχιακή πόλη, όπου ένα ερωτευμένο ζευγάρι ανακαλύπτει ένα αντικείμενο με περίεργες ιδιότητες και ικανότητες. Μελετάτε από την τοπική επιστημονική κοινότητα, αναφέρονται παλιότεροι θρύλοι και παραδόσεις γύρω από αυτό, που μέχρι πρότινος θεωρούνταν μύθοι και παραμύθια.
Το αντικείμενο μεταφέρεται στην Αθήνα και μελετάται από την ελληνική επιστημονική κοινότητα. Κατόπιν καλούνται τα ηχηρά ονόματα της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας. Βάσει των ιδιοτήτων που έχουν αναδειχθεί, επιχειρείται ένα πείραμα στην Ακρόπολη, με θαυμαστά και μη αναμενόμενα αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα αρχίζει μια υπέροχη διαδρομή σε μια σειρά 10 βιβλίων.
Μέσα από μύθο, αλληγορίες αλλά και πραγματικές επιστημονικές γνώσεις, επιχειρείτε, πέραν της διασκέδασης, ο αναγνώστης να αποκομίσει και αληθινές γνώσεις. Έτσι, ο αναγνώστης μέσα από μυθιστορηματική αφήγηση μαθαίνει για την δημιουργία και για την εξέλιξη του σύμπαντος, για τους γαλαξίες, για τα ηλιακά συστήματα, για την γη, για τη ζωή πάνω στην γη, για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, για την φιλοσοφία, για την επιστήμη, για τις θρησκείες και για τον εν γένει αγώνα της ενανθρώπισης του ανθρώπινου είδους, για να φθάσουμε στις σημερινές συγκρούσεις.
Τηλεγραφικά τα 10 βιβλία που θα ακολουθήσουν με ενδεικτικές ονομασίες:
1η Τιτανομαχία: Δημιουργία (Σύγκρουση Κενού-Υπερκόσμιου)
2η Τιτανομαχία: Ουρανομαχία (Σύγκρουση Υπερκόσμιου-Υπερφυσικού)
3η Τιτανομαχία: Ζευς-Κρόνος (Σύγ
ISBN 978-1-910714-32-4
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Έτος Έκδοσης 2015
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
Αριθμός Σελίδων 371

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok