Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Εφαρμογή Myebooks R για iPhone & iPad

Το Myebooks είναι μια μοναδική εφαρμογή ανάγνωσης που προσφέρεται για «ελεύθερα» ηλεκτρονικά βιβλία και για βιβλία προστατευμένα απο Adobe DRM. Ο χρήστης μπορεί να σερφάρει στον κατάλογο του ψηφιακού βιβλιοπωλείου και να βρει το αγαπημένο του βιβλίο.

Η εφαρμογή παρέχει μια μοναδική εμπειρία ανάγνωσης τόσο για EPUB όσο και για PDF αρχεία. Ειδικά για τα αρχεία PDF που συνήθως η ανάγνωσή τους από ηλεκτρονικές συσκευές (smartphones) είναι δύσκολη, η εφαρμογή διαθέτει την επιλογή “reflow” που διευκολυνεί την ανάγνωση ακόμα και σε smartphones με πολύ μικρή οθόνη. Ενώ διαβάζετε ένα βιβλίο μπορείτε να προσθέσετε Σελιδοδείκτες, Σημειώσεις και Επισημάνσεις, όπως επίσης και να ψάξετε μια λέξη ή φράση μέσα στο κείμενο.

Η εφάρμογή έχει πολλά χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να συναναστρέφεστε με τους φίλους σας χρησιμοποιώντας το προσωπικό σας προφίλ στο Facebook και στο Twitter. Για να συνεχίσετε την ανάγνωση από τη μια συσκευή στην άλλη, η εφαρμογή Myebooks έχει προσθέσει μια λειτουργία συγχρονισμού, που επιτρέπει στους αναγνώστες να αποθηκεύουν και να ανακτούν τους Σελιδοδείκτες, τις Σημειώσεις και τις Επισημάνσεις τους χρησιμοποιώντας το "Cloud service". Για να «ανεβάσετε» και να διαβάσετε οποιοδήποτε προσωπικό σας αρχείο (PDF, epub, acsm) στην εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό ‘Open in’ της Apple iOS κάνοντας click για λίγα δευτερόλεπτα στο επιλεγμένο αρχείο.

Τα ηλεκτρονικά βιβλία που έχουν αγοραστεί μέσω του web site του Myebooks, μπορεί να τα «κατεβάσει» κανείς απο την Βιβλιοθήκη (Library) μέσα από την εφαρμογή, να τα «φορτώσει» στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας το "iTunes filesharing functionality" ή να τα φορτώσει στην εφαρμογή πατώντας πάνω στο σχετικό Link της βιβλιοθήκης του στο www.myebooks.gr και χρησιμοποιώντας την "Open In” λειτουργία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ & ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΕ iPAD/iPHONE

Από το Apple Store κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Myebooks R (LINK) . Μόλις η εφαρμογή αυτή εγκατασταθεί, ανοίξτε την και μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις" (Settings). Εκεί, επιλέξτε "Adobe Id Activation" και πληκτρολογώντας το Adobe Id και το Password που διαθέτετε, κάντε Authorize το iPad.

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο Myebooks επισκεφθείτε το www.myebooks.gr και δημιουργείστε έναν Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή και από τις "Ρυθμίσεις" (Settings) κάνετε login στο myebooks.gr πληκτρολογώντας τα στοιχεία του λογαριασμού (username/ password) που είχατε ορίσει.

Προσοχή: Δεν πρέπει να «κατεβάσετε» κανένα ψηφιακό βιβλίο στο iPad πριν εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε την εφαρμογή Myebooks R με τις οδηγίες που προαναφέρθηκαν.

Μέσω του Safari Browser επισκεφτείτε το www.myebooks.gr και αγοράστε τα βιβλία σας.

Ανοίξτε την εφαρμογή σας.

Πηγαίνετε στο "Cloud", βρείτε τα βιβλία που έχετε αγοράσει και κατεβάστε τα.

Πατήστε στο "Home" και Καλή Ανάγνωση!

Κατηγορία: Footer ArticlesCookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok