Ανεμογεννήτριες και Φωτοβολταϊκά

Email
Τιμή
Τιμή πώλησης9,99 €
Κρητικός Αθανάσιος
Εκδότης: Νέων Τεχνολογιών Εκδόσεις
Η ζήτηση για το μαύρο χρυσό, το πετρέλαιο, είναι τόσο μεγάλη και διαρκώς αυξάνεται, ώστε όσα κοιτάσματα πετρελαίου και αν ανακαλυφθούν στη γη, όλα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα στερέψουν. Η πυρηνική ενέργεια έχει την ίδια μοίρα με το πετρέλαιο, τα κοιτάσματα ουρανίου είναι περιορισμένα, η εξόρυξή τους είναι πολύ δύσκολη και η εφαρμογή τους συναντά δικαιολογημένα την αντίσταση του κοινού.

Ο ήλιος, ο αέρας και η γεωθερμία ως ανανεώσιμες πηγές ενέργειας δεν έχουν αυτά τα μειονεκτήματα του πετρελαίου και της πυρηνικής ενέργειας, είναι καθαρές ανανεώσιμες ενέργειες και η εφαρμογή τους τόσο εύκολη, όπως θα διαπιστώσει ο κάθε αναγνώστης αυτού του βιβλίου. Η αυτάρκεια ενός σπιτιού, όσον αφορά ηλεκτροδότηση, θέρμανση και ύδρευση, είναι βατή και δωρεάν για κάθε πολίτη.

Σ' αυτό το βιβλίο 0 συγγραφέας παρουσιάζει βήμα προς βήμα τι τον ώθησε να προτιμήσει για την ηλεκτροδότηση του σπιτιού του φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες, πώς επέλεξε τα συστήματα και την ισχύ αυτών, πώς λειτούργησαν και ποιες οι αρχικές δυσκολίες τους και πώς συνδύασε τα συστήματα έτσι, ώστε με πολύ μικρό κόστος να πετύχει την ηλεκτροδότηση του σπιτιού του, συνάμα και την ανεξαρτησία από τα ηλεκτρικά δίκτυα παροχής ρεύματος (ΔΕΗ).
Περιγραφή Η ζήτηση για το μαύρο χρυσό, το πετρέλαιο, είναι τόσο μεγάλη και διαρκώς αυξάνεται, ώστε όσα κοιτάσματα πετρελαίου και αν ανακαλυφθούν στη γη, όλα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα στερέψουν. Η πυρηνική ενέργεια έχει την ίδια μοίρα με το πετρέλαιο, τα κοιτάσματα ουρανίου είναι περιορισμένα, η εξόρυξή τους είναι πολύ δύσκολη και η εφαρμογή τους συναντά δικαιολογημένα την αντίσταση του κοινού. Ο ήλιος, ο αέρας και η γεωθερμία ως ανανεώσιμες πηγές ενέργειας δεν έχουν αυτά τα μειονεκτήματα του πετρελαίου και της πυρηνικής ενέργειας, είναι καθαρές ανανεώσιμες ενέργειες και η εφαρμογή τους τόσο εύκολη, όπως θα διαπιστώσει ο κάθε αναγνώστης αυτού του βιβλίου. Η αυτάρκεια ενός σπιτιού, όσον αφορά ηλεκτροδότηση, θέρμανση και ύδρευση, είναι βατή και δωρεάν για κάθε πολίτη. Σ' αυτό το βιβλίο 0 συγγραφέας παρουσιάζει βήμα προς βήμα τι τον ώθησε να προτιμήσει για την ηλεκτροδότηση του σπιτιού του φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες, πώς επέλεξε τα συστήματα και την ισχύ αυτών, πώς λειτούργησαν και ποιες οι αρχικές δυσκολίες τους και πώς συνδύασε τα συστήματα έτσι, ώστε με πολύ μικρό κόστος να πετύχει την ηλεκτροδότηση του σπιτιού του, συνάμα και την ανεξαρτησία από τα ηλεκτρικά δίκτυα παροχής ρεύματος (ΔΕΗ).
Είδος
Θετικες Επιστημες Πληροφορικη
Έτος Έκδοσης 2010
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
ISBN 978-960-6759-47-5
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
pdf
Αριθμός Σελίδων 114
114