Προπατορικό Αμάρτημα

Email
Τιμή
Τιμή πώλησης3,49 €
Κυριακίδης Κώστας
Εκδότης: AKAKIA Publications
Ο Μάχιμος είναι ένας φοιτητής σε μια πόλη χωρίς όνομα, σε κάποια ασήμαντη κουκίδα της γήινης σφαίρας, σε κάποια γωνιά του πλανήτη χωρίς ακριβείς γεωγραφικές συντεταγμένες.
Πλημμυρισμένος από το νεανικό του σφρίγος, γεμάτος από ελπίδα και όραμα για έναν πιο δίκαιο κόσμο, μάχεται ακατάπαυστα εναντίον όλων, απέναντι σε κάθε εχθρό, αόρατο ή ορατό, κόντρα σε οποιονδήποτε στέκεται εμπόδιο στα ιδανικά του και απειλεί να σκοτώσει τα όνειρά του.
Κάποια στιγμή όμως, συνειδητοποιεί ότι όλες αυτές οι μάχες δεν είναι παρά μια μάταια κι ανούσια αναζήτηση, μια ανώφελη και αδιέξοδη πορεία, μια τεράστια πλάνη.
Συνειδητοποιεί ότι έχει κάνει το μοιραίο λάθος, ότι έχει μπερδέψει τον πραγματικό του εχθρό με κάποιον άλλον.
Συνειδητοποιεί ότι κι ο ίδιος δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα γρανάζι του συστήματος που τόσο πολύ απεχθάνεται, τίποτα παραπάνω από ένα ακόμη ανήμπορο πιόνι στην σκακιέρα των ισχυρών.
Την ίδια στιγμή, μέσα από την φλόγα του έρωτα και του πάθους, καθώς και μέσα από τις νέες ισορροπίες που φέρνει η αναπάντεχη ανατροπή του πολιτεύματος από τον στρατό, θα γεννηθεί μέσα του κάτι νέο, πρωτόγνωρο και συνταρακτικό.
Θα γεννηθεί το Χρέος, αυτό το τρομερό τέρας που δεν χορταίνει ποτέ.
Από εδώ και πέρα όλα είναι σαφή και ξεκάθαρα: Το Χρέος θα κατευθύνει πλέον τα βήματα του, σαν τον τυφλό που ο σκύλος καθοδηγεί στην απέναντι πλευρά του δρόμου.
Από την άλλη, ένας μεσήλικας άντρας, καθοδηγείται κι αυτός από τον ίδιο σκύλο, ανήμπορος να αντισταθεί στις διαταγές αυτού του αόρατου φίλου ή εχθρού, ανήμπορος να καθορίσει ο ίδιος την μοίρα του.
Το Χρέος δεν τον ρωτά, την στιγμή που τον προστάζει να αφαιρέσει την ζωή ενός φαινομενικά αθώου ανθρώπου…
Ένας ισχυρός δεσμός τον κρατάει δεμένο με τον Μάχιμο.
Οι μοίρες τους, άρρηκτα δεμένες μέχρι κάποια στιγμή, δεν θα ξανανταμώσουν ποτέ.
Το Χρέος, θα είναι ο μοναδικός συνδετικός τους κρίκος…..
Περιγραφή Ο Μάχιμος είναι ένας φοιτητής σε μια πόλη χωρίς όνομα, σε κάποια ασήμαντη κουκίδα της γήινης σφαίρας, σε κάποια γωνιά του πλανήτη χωρίς ακριβείς γεωγραφικές συντεταγμένες. Πλημμυρισμένος από το νεανικό του σφρίγος, γεμάτος από ελπίδα και όραμα για έναν πιο δίκαιο κόσμο, μάχεται ακατάπαυστα εναντίον όλων, απέναντι σε κάθε εχθρό, αόρατο ή ορατό, κόντρα σε οποιονδήποτε στέκεται εμπόδιο στα ιδανικά του και απειλεί να σκοτώσει τα όνειρά του. Κάποια στιγμή όμως, συνειδητοποιεί ότι όλες αυτές οι μάχες δεν είναι παρά μια μάταια κι ανούσια αναζήτηση, μια ανώφελη και αδιέξοδη πορεία, μια τεράστια πλάνη. Συνειδητοποιεί ότι έχει κάνει το μοιραίο λάθος, ότι έχει μπερδέψει τον πραγματικό του εχθρό με κάποιον άλλον. Συνειδητοποιεί ότι κι ο ίδιος δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα γρανάζι του συστήματος που τόσο πολύ απεχθάνεται, τίποτα παραπάνω από ένα ακόμη ανήμπορο πιόνι στην σκακιέρα των ισχυρών. Την ίδια στιγμή, μέσα από την φλόγα του έρωτα και του πάθους, καθώς και μέσα από τις νέες ισορροπίες που φέρνει η αναπάντεχη ανατροπή του πολιτεύματος από τον στρατό, θα γεννηθεί μέσα του κάτι νέο, πρωτόγνωρο και συνταρακτικό. Θα γεννηθεί το Χρέος, αυτό το τρομερό τέρας που δεν χορταίνει ποτέ. Από εδώ και πέρα όλα είναι σαφή και ξεκάθαρα: Το Χρέος θα κατευθύνει πλέον τα βήματα του, σαν τον τυφλό που ο σκύλος καθοδηγεί στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Από την άλλη, ένας μεσήλικας άντρας, καθοδηγείται κι αυτός από τον ίδιο σκύλο, ανήμπορος να αντισταθεί στις διαταγές αυτού του αόρατου φίλου ή εχθρού, ανήμπορος να καθορίσει ο ίδιος την μοίρα του. Το Χρέος δεν τον ρωτά, την στιγμή που τον προστάζει να αφαιρέσει την ζωή ενός φαινομενικά αθώου ανθρώπου… Ένας ισχυρός δεσμός τον κρατάει δεμένο με τον Μάχιμο. Οι μοίρες τους, άρρηκτα δεμένες μέχρι κάποια στιγμή, δεν θα ξανανταμώσουν ποτέ. Το Χρέος, θα είναι ο μοναδικός συνδετικός τους κρίκος…..
ISBN 978-1-909550-54-4
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Είδος
Κοινωνιολογία
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Πρωτότυπη Γλώσσα
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
Αριθμός Σελίδων 257