Λευκές Σελίδες για Άναρχα Όνειρα

Email
Τιμή
Τιμή πώλησης4,24 €
Ντεβάκη Μαριάνθη
Εκδότης: AKAKIA Publications
Δύο ιστορίες ανθρώπων, εκτυλίσσονται σ’ ένα μικρό νησί των Κυκλάδων, και σαν δυο αληθινά παραμύθια, περιπλέκονται με την φαντασία την ίδια στιγμή που αγωνίζονται να ορθώσουν την ζοφερή τους πραγματικότητα, αφού την αποδεχτούν αρχικά, να παραμερίσουν φόβους και ενοχές και να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις για να την αλλάξουν.

Εκείνος αποτυχημένος επιχειρηματίας που μετακόμισε με την οικογένειά του στο νησί και κι εκείνη η δεύτερη Μαρίνα της ιστορίας, η Μαρίνα του νησιού, παλεύει να επιβιώσει και να μεγαλώσει τα παιδιά της στο δύσκολο περιβάλλον της ανέχειας με μόνα όπλα, τις ιδέες της και τη δημιουργική της φαντασία.

Κι οι δυο βασανίζονται από αναπάντητα ερωτήματα όμως ψάχνουν για λύσεις, αναβιώνουν τις ελπίδες που έχουν χαθεί και χτίζουν δειλά-δειλά τα όνειρά τους, μέσα στο περιβάλλον της ύφεσης και της στέρησης, χωρίς ενδοιασμούς και με ανατρεπτικές ιδέες.

Το τέλος του μυθιστορήματος θα το δώσει ο κάθε αναγνώστης!
Περιγραφή Δύο ιστορίες ανθρώπων, εκτυλίσσονται σ’ ένα μικρό νησί των Κυκλάδων, και σαν δυο αληθινά παραμύθια, περιπλέκονται με την φαντασία την ίδια στιγμή που αγωνίζονται να ορθώσουν την ζοφερή τους πραγματικότητα, αφού την αποδεχτούν αρχικά, να παραμερίσουν φόβους και ενοχές και να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις για να την αλλάξουν. Εκείνος αποτυχημένος επιχειρηματίας που μετακόμισε με την οικογένειά του στο νησί και κι εκείνη η δεύτερη Μαρίνα της ιστορίας, η Μαρίνα του νησιού, παλεύει να επιβιώσει και να μεγαλώσει τα παιδιά της στο δύσκολο περιβάλλον της ανέχειας με μόνα όπλα, τις ιδέες της και τη δημιουργική της φαντασία. Κι οι δυο βασανίζονται από αναπάντητα ερωτήματα όμως ψάχνουν για λύσεις, αναβιώνουν τις ελπίδες που έχουν χαθεί και χτίζουν δειλά-δειλά τα όνειρά τους, μέσα στο περιβάλλον της ύφεσης και της στέρησης, χωρίς ενδοιασμούς και με ανατρεπτικές ιδέες. Το τέλος του μυθιστορήματος θα το δώσει ο κάθε αναγνώστης!
ISBN 978-1-909550-51-3
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Είδος
Κοινωνιολογία
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Πρωτότυπη Γλώσσα
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
Αριθμός Σελίδων 50