Μπόκα Λούπο

Email
Τιμή
Τιμή πώλησης4,99 €
Καζόλης Πάνος
Εκδότης: AKAKIA Publications
Οι ναυτικοί λένε οτι την Θάλασσα δεν πρέπει να την φοβάσαι αλλά να την σέβεσαι. Γαλήνεια και μαγευτική την μια στιγμή, επικίνδυνη και θανατηφόρα την άλλη. Γι'αυτό και οι μανάδες των μαφιόζικων πληρωμάτων, κάθε φορά που τα παιδιά τους, τους αποχαιρετούν, εύχονται...Μπόκα Λούπο, στο στόμα του Λύκου, δηλαδή. Ευχή και κατάρα μαζί, για να ξορκίσουν την κακοτυχία και να δαμάσουν την θέληση της θάλασσας. Έτσι ξεκίνησε και ο νεαρός Μάριο...! Πρόθυμος να ρισκάρει και να κάνει τα πάντα, όχι στην εμπορική ναυτοσύνη αλλά στη δύσκολη ζωή των λαθρεμπορικών τσιγαράδικων.

Ζήστε την ένταση ενος αγνώστου κόσμου μέσα απο τις μυστικές συμφωνίες για τα λαθρεμπόρια και τις γεμάτες αγωνία καταδιώξεις στη Μεσόγειο. Θα μαγευτείτε απο την δύναμή του, και θα εκπλαγείτε απο την αλήθεια του. Ενα μυθιστόρημα συναρπαστικό, γρήγορο, ανατρεπτικό...! Μαζί σας μόνο μια ευχή...Μπόκα Λούπο!
Περιγραφή Οι ναυτικοί λένε οτι την Θάλασσα δεν πρέπει να την φοβάσαι αλλά να την σέβεσαι. Γαλήνεια και μαγευτική την μια στιγμή, επικίνδυνη και θανατηφόρα την άλλη. Γι'αυτό και οι μανάδες των μαφιόζικων πληρωμάτων, κάθε φορά που τα παιδιά τους, τους αποχαιρετούν, εύχονται...Μπόκα Λούπο, στο στόμα του Λύκου, δηλαδή. Ευχή και κατάρα μαζί, για να ξορκίσουν την κακοτυχία και να δαμάσουν την θέληση της θάλασσας. Έτσι ξεκίνησε και ο νεαρός Μάριο...! Πρόθυμος να ρισκάρει και να κάνει τα πάντα, όχι στην εμπορική ναυτοσύνη αλλά στη δύσκολη ζωή των λαθρεμπορικών τσιγαράδικων. Ζήστε την ένταση ενος αγνώστου κόσμου μέσα απο τις μυστικές συμφωνίες για τα λαθρεμπόρια και τις γεμάτες αγωνία καταδιώξεις στη Μεσόγειο. Θα μαγευτείτε απο την δύναμή του, και θα εκπλαγείτε απο την αλήθεια του. Ενα μυθιστόρημα συναρπαστικό, γρήγορο, ανατρεπτικό...! Μαζί σας μόνο μια ευχή...Μπόκα Λούπο!
ISBN 978-1-909550-48-3
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Είδος
Περιπέτεια
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Πρωτότυπη Γλώσσα
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
Αριθμός Σελίδων 188