Χορεύοντας με την τύχη

Email
Τιμή
Τιμή πώλησης19,99 €
Μακρυδάκης Σπύρος
Εκδότης: Κριτική Εκδόσεις
Το "Χορεύοντας με την τύχη" ανατρέπει κάθε ψευδαίσθηση βεβαιότητας και αποφυγής του κινδύνου, δείχνοντας ότι οι προβλέψεις που κάνουμε για το μέλλον δεν είναι τόσο σίγουρες όσο ίσως νομίζαμε. Από τις επενδύσεις μας ως τη φροντίδα της υγείας μας, οι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι, αποβάλλοντας την τάση μας για απόλυτο έλεγχο, στην πραγματικότητα παίρνουμε τα ηνία της τύχης στα χέρια μας.

Θα μάθετε:
- Γιατί η μαστογραφία αποδεικνύεται συχνά... επικίνδυνη.
- Ότι ένας Εσκιμώος μπορεί να είναι εξίσου ευτυχισμένος μ' ένα δισεκατομμυριούχο.
- Γιατί η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στις καισαρικές.
Με πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία από τις τελευταίες έρευνες στον τομέα της Ψυχολογίας και της Στατιστικής και συμβουλές για το πώς θα κάνουμε σύμμαχό μας το απρόβλεπτο, το βιβλίο θα κερδίσει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη.
Περιγραφή Το "Χορεύοντας με την τύχη" ανατρέπει κάθε ψευδαίσθηση βεβαιότητας και αποφυγής του κινδύνου, δείχνοντας ότι οι προβλέψεις που κάνουμε για το μέλλον δεν είναι τόσο σίγουρες όσο ίσως νομίζαμε. Από τις επενδύσεις μας ως τη φροντίδα της υγείας μας, οι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι, αποβάλλοντας την τάση μας για απόλυτο έλεγχο, στην πραγματικότητα παίρνουμε τα ηνία της τύχης στα χέρια μας. Θα μάθετε: - Γιατί η μαστογραφία αποδεικνύεται συχνά... επικίνδυνη. - Ότι ένας Εσκιμώος μπορεί να είναι εξίσου ευτυχισμένος μ' ένα δισεκατομμυριούχο. - Γιατί η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στις καισαρικές. Με πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία από τις τελευταίες έρευνες στον τομέα της Ψυχολογίας και της Στατιστικής και συμβουλές για το πώς θα κάνουμε σύμμαχό μας το απρόβλεπτο, το βιβλίο θα κερδίσει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη.
ISBN 978-960-218-812-5
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Είδος
Οικονομία
Έτος Έκδοσης 2014
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Μεταφρασμένα
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
Αριθμός Σελίδων 460