ΠΤΩΣΗ

Email
Τιμή
Τιμή πώλησης5,99 €
Στρατή Ευαγγελία
Εκδότης: BookStage Εκδόσεις
Θεατρικό έργο σε τρεις πράξεις.
Η Δρ. Άντερς είναι μια πετυχημένη γιατρός, η οποία μοιράζει την καθημερινότητά της ανάμεσα στους ασθενείς της και το καλά κρυμμένο πάθος της, τη χαρτοπαιξία. Την ηρεμία αυτής της καθημερινότητας έρχεται να διαταράξει η παρουσία της Α. Μόρτον, επικεφαλής μιας φαρμακευτικής εταιρείας.
Η Α. Μόρτον ζητάει από τη Δρ. Άντερς να συμμετέχει σε μια υπόθεση εξαπάτησης και απόλυτης δολιοφθοράς, με απώτερο στόχο το χρήμα και την εξουσία. Η γιατρός μπλεγμένη μέσα στα ίδια της τα πάθη θα αναγκαστεί να ακολουθήσει, στην πορεία δε… θα νιώσει και κάποια ρίγη ευχαρίστησης.
Το τέλος όμως καταφτάνει αμείλικτο, οι δαίμονες – τύψεις ξυπνούν και κυριεύουν κάθε τι στο πέρασμά τους, η πτώση είναι αναπόφευκτη και τραγική!
Περιγραφή Θεατρικό έργο σε τρεις πράξεις. Η Δρ. Άντερς είναι μια πετυχημένη γιατρός, η οποία μοιράζει την καθημερινότητά της ανάμεσα στους ασθενείς της και το καλά κρυμμένο πάθος της, τη χαρτοπαιξία. Την ηρεμία αυτής της καθημερινότητας έρχεται να διαταράξει η παρουσία της Α. Μόρτον, επικεφαλής μιας φαρμακευτικής εταιρείας. Η Α. Μόρτον ζητάει από τη Δρ. Άντερς να συμμετέχει σε μια υπόθεση εξαπάτησης και απόλυτης δολιοφθοράς, με απώτερο στόχο το χρήμα και την εξουσία. Η γιατρός μπλεγμένη μέσα στα ίδια της τα πάθη θα αναγκαστεί να ακολουθήσει, στην πορεία δε… θα νιώσει και κάποια ρίγη ευχαρίστησης. Το τέλος όμως καταφτάνει αμείλικτο, οι δαίμονες – τύψεις ξυπνούν και κυριεύουν κάθε τι στο πέρασμά τους, η πτώση είναι αναπόφευκτη και τραγική!
Είδος
Κοινωνικό
Τέχνες
Έτος Έκδοσης 2011
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
ISBN 978-960-99593-5-3
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
pdf
Αριθμός Σελίδων 78
78