Έτσι μιλώ για σένα

Email
Τιμή
Τιμή πώλησης9,99 €
Παπαδοπούλου Γιώτα
Εκδότης: Ζήτη Εκδόσεις
«Κοίταξα για τελευταία φορά τη θέα από το παράθυρο του παιδικού μου δωματίου. Οι σκέψεις δεν μπορούσαν να απομακρυνθούν... Μία ερώτηση περιπλανιόταν συνεχώς στους διαδρόμους του μυαλού μου: άραγε η μοίρα ορίζει εμάς ή εμείς ορίζουμε τη μοίρα;»
Η Κίρα, η Ναταλία και η Ηλέκτρα, είναι τρεις φίλες που μοιράζονται το ίδιο σκηνικό: το σχολείο, τις πλάκες στα θρανία, τους έρωτες και τις ανησυχίες της εφηβείας. Ποιος είναι όμως ο σκοτεινός ρόλος του Αρη και του Αχιλλέα στη ζωή των κοριτσιών; Ποιο μυστικό ανακαλύπτει ο πατέρας της Κίρας και κινδυνεύει η ζωή του από το ίδιο το αγόρι της κόρης του; Ποιοι όρκοι θεωρούνται απαράβατοι και τόσο ισχυροί που υπερβαίνουν ακόμα και τον ίδιο τον έρωτα; (Έντυπη έκδοση 2010, ISBN 978-960-456-211-4, 360 σελ., 17,04 €)
Περιγραφή «Κοίταξα για τελευταία φορά τη θέα από το παράθυρο του παιδικού μου δωματίου. Οι σκέψεις δεν μπορούσαν να απομακρυνθούν... Μία ερώτηση περιπλανιόταν συνεχώς στους διαδρόμους του μυαλού μου: άραγε η μοίρα ορίζει εμάς ή εμείς ορίζουμε τη μοίρα;» Η Κίρα, η Ναταλία και η Ηλέκτρα, είναι τρεις φίλες που μοιράζονται το ίδιο σκηνικό: το σχολείο, τις πλάκες στα θρανία, τους έρωτες και τις ανησυχίες της εφηβείας. Ποιος είναι όμως ο σκοτεινός ρόλος του Αρη και του Αχιλλέα στη ζωή των κοριτσιών; Ποιο μυστικό ανακαλύπτει ο πατέρας της Κίρας και κινδυνεύει η ζωή του από το ίδιο το αγόρι της κόρης του; Ποιοι όρκοι θεωρούνται απαράβατοι και τόσο ισχυροί που υπερβαίνουν ακόμα και τον ίδιο τον έρωτα; (Έντυπη έκδοση 2010, ISBN 978-960-456-211-4, 360 σελ., 17,04 €)
Είδος
Ανθρώπινες Σχέσεις
Αστυνομικό
Περιπέτεια
Αισθηματικά
Έτος Έκδοσης 2011
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Εφηβική
Ενηλίκων
ISBN 978-960-456-273-2
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
epub
Προεπισκόπηση
Αριθμός Σελίδων 357
357