ΜΑΜΑ, ΜΠΑΜΠΑ, ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ!

Email
Τιμή
Τιμή πώλησης11,99 €
ΜΙΓΓΕΙΡΟΥ ΓΙΟΥΛΗ
Εκδότης: Ψυχογιός Εκδόσεις
Ένα βιβλίο για γονείς που δε γεννιούνται γονείς αλλά μαθαίνουν κατά τη διάρκεια της κοινής πορείας με τα παιδιά τους.
Γονείς που ανοίγουν διάπλατα την πόρτα της εξερεύνησης και ανίχνευσης των συναισθημάτων και των σκέψεων των παιδιών τους. Γονείς που αποτελούν τους ενορχηστρωτές της διαπαιδαγώγησης των παιδιών τους και της μεταφοράς των μηνυμάτων σε αυτά αναφορικά με τη ζωή και ανάλογα με τις οικογενειακές αξίες και αρχές που επιθυμούν να θέσουν.
Αυτοί οι γονείς, επειδή τυγχάνει να είναι σύντροφοι πρωταρχικά, είναι βασικό να στηρίζονται στη συνεννόηση και επικοινωνία μεταξύ τους με απώτερο σκοπό την επίτευξη ομαλών και λειτουργικών σχέσεων ανάμεσα σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Και απαραίτητα συστατικά θεωρούνται η υπομονή, η επιμονή και η θέληση, αλλά και οι κανόνες, τα όρια και η ισορροπία μεταξύ όλων αυτών. Και όσο ενδυναμώνεται ο δεσμός ανάμεσα σε όλα τα μέλη, τόσο η ροή της ρουτίνας και οι δυσκολίες που ανακύπτουν καθημερινά θα αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά.
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα συμβουλέψει εσάς, τους γονείς, πώς να βοηθήσετε τα παιδιά σας να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και να προσδιορίσουν την ταυτότητά τους και τον ρόλο τους μέσα στο κοινωνικό πλαίσιο. Και ο τρόπος με τον οποίο θα ακούσετε, θα αντιμετωπίσετε ενδόμυχες σκέψεις και συμπεριφορές των παιδιών σας θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο για την ψυχικά υγιή ενηλικίωσή τους.
Περιγραφή

Ένα βιβλίο για γονείς που δε γεννιούνται γονείς αλλά μαθαίνουν κατά τη διάρκεια της κοινής πορείας με τα παιδιά τους. Γονείς που ανοίγουν διάπλατα την πόρτα της εξερεύνησης και ανίχνευσης των συναισθημάτων και των σκέψεων των παιδιών τους. Γονείς που αποτελούν τους ενορχηστρωτές της διαπαιδαγώγησης των παιδιών τους και της μεταφοράς των μηνυμάτων σε αυτά αναφορικά με τη ζωή και ανάλογα με τις οικογενειακές αξίες και αρχές που επιθυμούν να θέσουν. Αυτοί οι γονείς, επειδή τυγχάνει να είναι σύντροφοι πρωταρχικά, είναι βασικό να στηρίζονται στη συνεννόηση και επικοινωνία μεταξύ τους με απώτερο σκοπό την επίτευξη ομαλών και λειτουργικών σχέσεων ανάμεσα σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Και απαραίτητα συστατικά θεωρούνται η υπομονή, η επιμονή και η θέληση, αλλά και οι κανόνες, τα όρια και η ισορροπία μεταξύ όλων αυτών. Και όσο ενδυναμώνεται ο δεσμός ανάμεσα σε όλα τα μέλη, τόσο η ροή της ρουτίνας και οι δυσκολίες που ανακύπτουν καθημερινά θα αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα συμβουλέψει εσάς, τους γονείς, πώς να βοηθήσετε τα παιδιά σας να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και να προσδιορίσουν την ταυτότητά τους και τον ρόλο τους μέσα στο κοινωνικό πλαίσιο. Και ο τρόπος με τον οποίο θα ακούσετε, θα αντιμετωπίσετε ενδόμυχες σκέψεις και συμπεριφορές των παιδιών σας θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο για την ψυχικά υγιή ενηλικίωσή τους.

ISBN 978-618-01-0742-5
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Είδος
Ψυχολογία
Έτος Έκδοσης 2014
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
Αριθμός Σελίδων 392