Ενα ταξίδι στην κυριαρχία των χαρτών. Ιστορίες για την απεικόνιση της διεύρυνσης του κόσμου - Σειρά: Tαξίδια με χάρτες σε τόπους και ουτοπίες

Email
Τιμή
Τιμή πώλησης10,99 €
Λιβιεράτος Ευάγγελος
Εκδότης: Ζήτη Εκδόσεις
Το βιβλίο του καθηγητή Ευάγγελου Λιβιεράτου είναι το πρώτο της σειράς «Ταξίδια με χάρτες σε τόπους και ουτοπίες» που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Ζήτη, σε συνεργασία με τον συγγραφέα. Πραγματεύεται το ρόλο των χαρτών στον παγκόσμιο καταμερισμό της εξουσίας. Περιγράφεται η εξέλιξη και η ανάπτυξη της χαρτογραφικής τεχνολογίας η οποία αποτέλεσε όπλο στα χέρια των παγκόσμιων δυνάμεων για τη διασφάλιση της μακροχρόνιας γεωπολιτικής τους εξουσίας σε ευρεία κλίμακα (144 σελίδες).
Περιγραφή Το βιβλίο του καθηγητή Ευάγγελου Λιβιεράτου είναι το πρώτο της σειράς «Ταξίδια με χάρτες σε τόπους και ουτοπίες» που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Ζήτη, σε συνεργασία με τον συγγραφέα. Πραγματεύεται το ρόλο των χαρτών στον παγκόσμιο καταμερισμό της εξουσίας. Περιγράφεται η εξέλιξη και η ανάπτυξη της χαρτογραφικής τεχνολογίας η οποία αποτέλεσε όπλο στα χέρια των παγκόσμιων δυνάμεων για τη διασφάλιση της μακροχρόνιας γεωπολιτικής τους εξουσίας σε ευρεία κλίμακα (144 σελίδες).
Είδος
Γεωγραφία
Ιστορία
Έτος Έκδοσης 1970
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
ISBN 978-960-456-249-7
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
pdf
Προεπισκόπηση
Αριθμός Σελίδων 142
142