Μαθηματικά Α΄ Γυμνασίου. Οι λύσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου (e-book)

Email
Τιμή
Τιμή πώλησης7,99 €
Ρεκούμης Κωνσταντίνος
Εκδότης: Μεταίχμιο Εκδόσεις
Το βιβλίο αυτό, ακολουθώντας τα κεφάλαια του σχολικού, περιλαμβάνει σε κάθε κεφάλαιο:
-Ολοκληρωμένη παρουσίαση της θεωρίας μέσα από ερωτήσεις και απαντήσεις.
-Ολιγόλεπτα και ωριαία κριτήρια αξιολόγησης.
-Καταγραφή των σημαντικότερων θεμάτων θεωρίας και ασκήσεων στις οποίες εξετάζονται οι μαθητές στα κριτήρια αξιολόγησης και στις εξετάσεις στο τέλος της χρονιάς. Επίσης, επισημαίνονται τα παραδείγματα-εφαρμογές, καθώς και οι ασκήσεις του σχολικού βιβλίου τις οποίες πρέπει να προσέξουν.
-Αναλυτικές λύσεις σε όλες τις ασκήσεις και τα προβλήματα του σχολικού βιβλίου. Ακολουθούν δίωρα κριτήρια αξιολόγησης σε όλη την εξεταστέα ύλη. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν οι απαντήσεις σε όλα τα κριτήρια αξιολόγησης.
Περιγραφή Το βιβλίο αυτό, ακολουθώντας τα κεφάλαια του σχολικού, περιλαμβάνει σε κάθε κεφάλαιο: -Ολοκληρωμένη παρουσίαση της θεωρίας μέσα από ερωτήσεις και απαντήσεις. -Ολιγόλεπτα και ωριαία κριτήρια αξιολόγησης. -Καταγραφή των σημαντικότερων θεμάτων θεωρίας και ασκήσεων στις οποίες εξετάζονται οι μαθητές στα κριτήρια αξιολόγησης και στις εξετάσεις στο τέλος της χρονιάς. Επίσης, επισημαίνονται τα παραδείγματα-εφαρμογές, καθώς και οι ασκήσεις του σχολικού βιβλίου τις οποίες πρέπει να προσέξουν. -Αναλυτικές λύσεις σε όλες τις ασκήσεις και τα προβλήματα του σχολικού βιβλίου. Ακολουθούν δίωρα κριτήρια αξιολόγησης σε όλη την εξεταστέα ύλη. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν οι απαντήσεις σε όλα τα κριτήρια αξιολόγησης.
Έτος Έκδοσης 2008
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Εφηβική
Ενηλίκων
ISBN 978-960-501-183-3
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
pdf
Αριθμός Σελίδων 342
342