Ταχύτερος από την Αστραπή

Email
Τιμή
Τιμή πώλησης10,99 €
Bolt Usain
Εκδότης: Κυριάκος Παπαδόπουλος Α.Ε. Εκδόσεις
"Ζω για τη Μεγάλη Στιγμή. Τότε είναι που γίνομαι ζωντανός".
Δώσε μου μια μεγάλη σκηνή, μια μάχη, μια πρόκληση, και τότε κάτι συμβαίνει και ξυπνάει ο πραγματικός μου εαυτός. Περπατάω στητός και κινούμαι ακόμα πιο γρήγορα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Βάλε με σε μια μεγάλη σκηνή και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Κερδίζω σε αγώνες ταχύτητας και σπάω ρεκόρ από τότε
που ήμουν 15 ετών, όμως η επιτυχία δεν ήρθε εύκολα. Πάλευα με τους τραυματισμούς, με τα κατάλοιπα από ένα αυτοκινητικό δυστύχημα που προήλθε από ιλιγγιώδη ταχύτητα και από την πίεση που φέρνει η φήμη. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου μόνο όταν έχει σημασία, κερδίζοντας έξι χρυσά ολυμπιακά μετάλλια και οκτώ Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Ξεπερνώντας κάθε πρόκληση, έγινα ο Ταχύτερος Άνθρωπος στη Γη. Αυτή είναι η ιστορία μου.
Περιγραφή

"Ζω για τη Μεγάλη Στιγμή. Τότε είναι που γίνομαι ζωντανός". Δώσε μου μια μεγάλη σκηνή, μια μάχη, μια πρόκληση, και τότε κάτι συμβαίνει και ξυπνάει ο πραγματικός μου εαυτός. Περπατάω στητός και κινούμαι ακόμα πιο γρήγορα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Βάλε με σε μια μεγάλη σκηνή και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Κερδίζω σε αγώνες ταχύτητας και σπάω ρεκόρ από τότε που ήμουν 15 ετών, όμως η επιτυχία δεν ήρθε εύκολα. Πάλευα με τους τραυματισμούς, με τα κατάλοιπα από ένα αυτοκινητικό δυστύχημα που προήλθε από ιλιγγιώδη ταχύτητα και από την πίεση που φέρνει η φήμη. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου μόνο όταν έχει σημασία, κερδίζοντας έξι χρυσά ολυμπιακά μετάλλια και οκτώ Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Ξεπερνώντας κάθε πρόκληση, έγινα ο Ταχύτερος Άνθρωπος στη Γη. Αυτή είναι η ιστορία μου.

ISBN 978-960-569-201-8
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Είδος
Βιογραφία
Σπορ
Έτος Έκδοσης 2014
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Μεταφρασμένα
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
Αριθμός Σελίδων 352