ΜΑΣΣΑΖ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΠΙΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Email
Τιμή
Τιμή πώλησης3,49 €
Ramaiah Dr.Savitri
Εκδότης: Power Publishing Ltd
Οι εναλλακτικές θεραπείες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Οι τοξικές επιπτώσεις των φαρμάκων και το μεγάλο κόστος των παραδοσιακών μεθόδων ίασης των διαφόρων ασθενειών ώθησαν πολλούς ανθρώπους να στραφούν σε θεραπευτικές μεθόδους που είναι φυσικές και έχουν δοκιμαστεί από το χρόνο.
Η πιεσοθεραπεία είναι ένα θεραπευτικό σύστημα που πρωτοεμφανίστηκε στην Ανατολή. Στηρίζεται στη θεωρία ότι το σώμα διαθέτει εκπληκτικές δυνάμεις ενέργειας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία του. Η πιεσοθεραπεία επικεντρώνεται στον ερεθισμό συγκεκριμένων αντανακλαστικών σημείων στο σώμα, για να προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο και άλλα συμπτώματα.
Αυτό το βιβλίο εξηγεί, σε απλή και κατανοητή γλώσσα, τις βασικές τεχνικές πιεσοθεραπείας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία διαφόρων διαταραχών και για την αποκατάσταση της καλής φυσικής κατάστασης.
Περιγραφή Οι εναλλακτικές θεραπείες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Οι τοξικές επιπτώσεις των φαρμάκων και το μεγάλο κόστος των παραδοσιακών μεθόδων ίασης των διαφόρων ασθενειών ώθησαν πολλούς ανθρώπους να στραφούν σε θεραπευτικές μεθόδους που είναι φυσικές και έχουν δοκιμαστεί από το χρόνο. Η πιεσοθεραπεία είναι ένα θεραπευτικό σύστημα που πρωτοεμφανίστηκε στην Ανατολή. Στηρίζεται στη θεωρία ότι το σώμα διαθέτει εκπληκτικές δυνάμεις ενέργειας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία του. Η πιεσοθεραπεία επικεντρώνεται στον ερεθισμό συγκεκριμένων αντανακλαστικών σημείων στο σώμα, για να προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο και άλλα συμπτώματα. Αυτό το βιβλίο εξηγεί, σε απλή και κατανοητή γλώσσα, τις βασικές τεχνικές πιεσοθεραπείας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία διαφόρων διαταραχών και για την αποκατάσταση της καλής φυσικής κατάστασης.
Είδος
Ιατρικά
Έτος Έκδοσης 2006
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Μεταφρασμένα
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
ISBN 978-996-367-318-6
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
pdf