Ονειρευτές

Email
Τιμή
Τιμή πώλησης4,99 €
Γιάννης Kελεπούρης
Εκδότης: Οσελότος Εκδόσεις
«Θέλω να μου φέρεις εδώ τον ονειρευτή που πρόκειται να μην ονειρευτεί ξανά. Καλά θα κάνεις να τον βρεις πριν πέσει στα χέρια του αδερφού μου... Έχω την υποψία ότι και αυτός τον ψάχνει... Γνωρίζει την ύπαρξή του, αλλά είναι πολύ σίγουρος ότι θα καταλήξει μόνος του στον Τάρταρο. Έχει αυτή τη γνωστή αλαζονεία γνωρίζοντας ότι όλοι οι θνητοί κάποτε θα τον γνωρίσουν από κοντά... Και περιμένει…»

…Ο Μορφέας φάνηκε να αδυνατεί να πιστέψει αυτά που του ζητούσε ο πατέρας του…

Τι θα συνέβαινε αν ο Θάνατος, αποφάσιζε να σφετεριστεί την εξουσία του αδερφού του, του Ύπνου, και πλέον εξουσίαζε αυτός τον ύπνο και τα όνειρα ολόκληρης της ανθρωπότητας;

Πώς μπορεί ένας θνητός ο οποίος έχει καταφέρει άθελά του να περιπλανηθεί στη χώρα των Ονείρων, να αντισταθεί στα σχέδια του Θανάτου;

Οι «Ονειρευτές» είναι το πρώτο μυθιστόρημα φαντασίας του Γιάννη Κελεπούρη και θα σας ταξιδέψει τόσο στη χώρα των Ονείρων όσο και στον ίδιο σας τον εαυτό.
Περιγραφή «Θέλω να μου φέρεις εδώ τον ονειρευτή που πρόκειται να μην ονειρευτεί ξανά. Καλά θα κάνεις να τον βρεις πριν πέσει στα χέρια του αδερφού μου... Έχω την υποψία ότι και αυτός τον ψάχνει... Γνωρίζει την ύπαρξή του, αλλά είναι πολύ σίγουρος ότι θα καταλήξει μόνος του στον Τάρταρο. Έχει αυτή τη γνωστή αλαζονεία γνωρίζοντας ότι όλοι οι θνητοί κάποτε θα τον γνωρίσουν από κοντά... Και περιμένει…» …Ο Μορφέας φάνηκε να αδυνατεί να πιστέψει αυτά που του ζητούσε ο πατέρας του… Τι θα συνέβαινε αν ο Θάνατος, αποφάσιζε να σφετεριστεί την εξουσία του αδερφού του, του Ύπνου, και πλέον εξουσίαζε αυτός τον ύπνο και τα όνειρα ολόκληρης της ανθρωπότητας; Πώς μπορεί ένας θνητός ο οποίος έχει καταφέρει άθελά του να περιπλανηθεί στη χώρα των Ονείρων, να αντισταθεί στα σχέδια του Θανάτου; Οι «Ονειρευτές» είναι το πρώτο μυθιστόρημα φαντασίας του Γιάννη Κελεπούρη και θα σας ταξιδέψει τόσο στη χώρα των Ονείρων όσο και στον ίδιο σας τον εαυτό.
ISBN 978-960-564-237-2
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
PDF
Είδος
Φαντασία
Έτος Έκδοσης 2015
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
Αριθμός Σελίδων 668