ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ

Email
Τιμή
Τιμή πώλησης8,99 €
Φρίξου Μάριος
Εκδότης: Power Publishing Ltd
Μέσα σε εννέα μέρες αποκαλύφθηκε η «σκοτεινή» πλευρά της, καθώς πήρε την επικίνδυνη απόφαση να πράξει αυτό που είχε βαθιά ριζωμένο μέσα στα έγκατα της ψυχής της… Και πήρε έτσι και την ανάλογη ανταπόκριση.
Η Γεωργία ή Γεωργίτσα, άλλως Σάρα Μελετίου, ζούσε μαζί του κάτω από τη στέγη της αγάπης, αλλά και της κατάρας. Και το δεύτερο συνέβαινε, γιατί υπήρχε ένα «κοινό» δέσιμο μεταξύ τους, που οδηγούσε το κορίτσι στην τρέλα και την παραφροσύνη.
… Σωστή ή λάθος; Πάντως η Γεωργία ξεκίνησε τη δική της «επανάσταση», το δικό της «πόλεμο», έπραξε το δικό της πιστεύω, ακολούθησε το μοιραίο εαυτό της.
Και ιδού το ερώτημα: Γιατί αυτή η ερωτική της επιλογή ήταν διαφορετική από τις επιλογές των περισσότερων γυναικών; Η Γεωργία ίσως να καταφέρει η ίδια να μας «εξηγήσει» καλύτερα.
Περιγραφή Μέσα σε εννέα μέρες αποκαλύφθηκε η «σκοτεινή» πλευρά της, καθώς πήρε την επικίνδυνη απόφαση να πράξει αυτό που είχε βαθιά ριζωμένο μέσα στα έγκατα της ψυχής της… Και πήρε έτσι και την ανάλογη ανταπόκριση. Η Γεωργία ή Γεωργίτσα, άλλως Σάρα Μελετίου, ζούσε μαζί του κάτω από τη στέγη της αγάπης, αλλά και της κατάρας. Και το δεύτερο συνέβαινε, γιατί υπήρχε ένα «κοινό» δέσιμο μεταξύ τους, που οδηγούσε το κορίτσι στην τρέλα και την παραφροσύνη. … Σωστή ή λάθος; Πάντως η Γεωργία ξεκίνησε τη δική της «επανάσταση», το δικό της «πόλεμο», έπραξε το δικό της πιστεύω, ακολούθησε το μοιραίο εαυτό της. Και ιδού το ερώτημα: Γιατί αυτή η ερωτική της επιλογή ήταν διαφορετική από τις επιλογές των περισσότερων γυναικών; Η Γεωργία ίσως να καταφέρει η ίδια να μας «εξηγήσει» καλύτερα.
Είδος
Κοινωνικό
Έτος Έκδοσης 2007
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
ISBN 978-996-367-324-7
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
pdf