Οι γονείς χωρίζουν

Email
Τιμή
Τιμή πώλησης9,99 €
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΠΠΑΤΟΥ
Εκδότης: Μίνωας Εκδόσεις
Τι πρέπει να κάνετε αν το παιδί δεν ανέχεται περιορισμούς ή φέρεται άσχημα στους άλλους;

Πώς να αντιδράτε όταν λέει όχι σε όλα,
δεν υπακούει ποτέ και αψηφά κάθε εντολή σας;

Πώς θα μάθει να δέχεται τους κανόνες
και θα αποκτήσει κίνητρα να τους τηρεί;

Πώς θα υπακούει το παιδί σας χωρίς φωνές και τιμωρίες;

Ένα έξυπνο βιβλίο γεμάτο πρακτικές συμβουλές, που βοη­θούν τους γονείς να προσεγγίσουν με αυτοπεποίθηση το ζήτημα της πειθαρχίας και να δημιουργήσουν δεσμό εμπιστοσύνης και συνεννόησης με το παιδί.
• Αναλύονται καθημερινές καταστάσεις σε κάθε στάδιο της παιδικής ηλικίας, για να αντιδράσετε όσο το δυνατόν καλύτερα και για να αποφύγετε τις εντάσεις.
• «Δοκιμασμένες και αποδεδειγμένες» συμβουλές και λύσεις.
• Ακριβείς απαντήσεις των ειδικών σε όλες τις ερωτήσεις σας.
Χωρίς να ξεχνάμε τους καλύτερους συμμάχους για μια ήρεμη και ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή: άφθονο χιούμορ και τρυφερότητα!
Περιγραφή

Τι πρέπει να κάνετε αν το παιδί δεν ανέχεται περιορισμούς ή φέρεται άσχημα στους άλλους; Πώς να αντιδράτε όταν λέει όχι σε όλα, δεν υπακούει ποτέ και αψηφά κάθε εντολή σας; Πώς θα μάθει να δέχεται τους κανόνες και θα αποκτήσει κίνητρα να τους τηρεί; Πώς θα υπακούει το παιδί σας χωρίς φωνές και τιμωρίες; Ένα έξυπνο βιβλίο γεμάτο πρακτικές συμβουλές, που βοη­θούν τους γονείς να προσεγγίσουν με αυτοπεποίθηση το ζήτημα της πειθαρχίας και να δημιουργήσουν δεσμό εμπιστοσύνης και συνεννόησης με το παιδί. • Αναλύονται καθημερινές καταστάσεις σε κάθε στάδιο της παιδικής ηλικίας, για να αντιδράσετε όσο το δυνατόν καλύτερα και για να αποφύγετε τις εντάσεις. • «Δοκιμασμένες και αποδεδειγμένες» συμβουλές και λύσεις. • Ακριβείς απαντήσεις των ειδικών σε όλες τις ερωτήσεις σας. Χωρίς να ξεχνάμε τους καλύτερους συμμάχους για μια ήρεμη και ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή: άφθονο χιούμορ και τρυφερότητα!

ISBN 978-618-02-0172-7
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
PDF
Είδος
Ψυχολογία
Έτος Έκδοσης 2013
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
Αριθμός Σελίδων 275