Τα θέματα της Έκθεσης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Email
Τιμή
Τιμή πώλησης14,49 €
Ριζά-Σκύφα Έφη
Εκδότης: Έναστρον Εκδόσεις
Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει όλες τις έννοιες και τα κοινωνικά φαινόμενα που μπορούν να προσφέρουν τη βάση για τη διατύπωση των θεμάτων της Έκθεσης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις της Γ΄ Λυκείου. Περιέχει υλικό που μπορεί να αποτελέσει τον ιδεολογικό εξοπλισμό για τη διαμόρφωση προσωπικής γνώμης, τη συγκρότηση της σκέψης και τη σχηματοποίηση της επιχειρηματολογίας, ώστε κάθε υποψήφιος να είναι σε θέση να αναπτύξει με άνεση οποιοδήποτε θέμα Έκθεσης.
Παράλληλα παραθέτει στοιχεία για την κατανόηση και την αξιοποίηση του επικοινωνιακού πλαισίου στη διαμόρφωση του γραπτού.
Παρακολουθεί εξελικτικά την ύλη του σχολικού βιβλίου Έκφραση-Έκθεση για τη Γ΄ Λυκείου, την οποία εμπλουτίζει με σχετικά θέματα από το βιβλίο Θεματικοί Κύκλοι για το Ενιαίο Λύκειο, ειδικά από το τμήμα που αναφέρεται στη Γ’ Λυκείου, ενώ ταυτόχρονα περιλαμβάνει και θέματα που περιέχονται στα σχολικά βιβλία Έκφραση-Έκθεση της Α΄ και Β΄ Λυκείου τα οποία είναι σχετικά με αυτά που θίγονται στο σχολικό βιβλίο της Γ’ Λυκείου.
Περιγραφή Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει όλες τις έννοιες και τα κοινωνικά φαινόμενα που μπορούν να προσφέρουν τη βάση για τη διατύπωση των θεμάτων της Έκθεσης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις της Γ΄ Λυκείου. Περιέχει υλικό που μπορεί να αποτελέσει τον ιδεολογικό εξοπλισμό για τη διαμόρφωση προσωπικής γνώμης, τη συγκρότηση της σκέψης και τη σχηματοποίηση της επιχειρηματολογίας, ώστε κάθε υποψήφιος να είναι σε θέση να αναπτύξει με άνεση οποιοδήποτε θέμα Έκθεσης. Παράλληλα παραθέτει στοιχεία για την κατανόηση και την αξιοποίηση του επικοινωνιακού πλαισίου στη διαμόρφωση του γραπτού. Παρακολουθεί εξελικτικά την ύλη του σχολικού βιβλίου Έκφραση-Έκθεση για τη Γ΄ Λυκείου, την οποία εμπλουτίζει με σχετικά θέματα από το βιβλίο Θεματικοί Κύκλοι για το Ενιαίο Λύκειο, ειδικά από το τμήμα που αναφέρεται στη Γ’ Λυκείου, ενώ ταυτόχρονα περιλαμβάνει και θέματα που περιέχονται στα σχολικά βιβλία Έκφραση-Έκθεση της Α΄ και Β΄ Λυκείου τα οποία είναι σχετικά με αυτά που θίγονται στο σχολικό βιβλίο της Γ’ Λυκείου.
Είδος
Εκπαίδευση
Έτος Έκδοσης 2008
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Εφηβική
ISBN 978-960-6649-27-1
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
pdf
Αριθμός Σελίδων 348
348