Ο Πίπης, Το Ροζ Πιθηκάκι, Σε Νέες Περιπέτειες

Email
Τιμή
Τιμή πώλησης6,99 €
ΚΟΛΟΝΤΙ ΚΑΡΛΟ
Εκδότης: Ψυχογιός Εκδόσεις
Ο Πίπης δεν είναι σαν τους τέσσερις αδελφούς του ή τα υπόλοιπα πιθηκάκια που ζουν στο δάσος του Χαλαμπαλού: έχει γυαλιστερό, ροζ τρίχωμα κι έναν σκανταλιάρικο χαρακτήρα που τον μπλέκει σ’ ένα σωρό περιπέτειες.
Εδώ τον βρίσκουμε να χάνει την ουρά του από έναν γέρικο κροκόδειλο, να καταλήγει υπηρέτης ενός νεαρού αφέντη, να πέφτει στα χέρια ιπτάμενων ληστών και να γίνεται αυτοκράτορας σε δυο φυλές πιθήκων.
Ένα λογοτεχνικό κόσμημα της παιδικής λογοτεχνίας, διασκευή της ιστορίας του Κολόντι, με υπέροχη εικονογράφηση, που θα ενθουσιάσει τα παιδιά.
Περιγραφή

Ο Πίπης δεν είναι σαν τους τέσσερις αδελφούς του ή τα υπόλοιπα πιθηκάκια που ζουν στο δάσος του Χαλαμπαλού: έχει γυαλιστερό, ροζ τρίχωμα κι έναν σκανταλιάρικο χαρακτήρα που τον μπλέκει σ’ ένα σωρό περιπέτειες. Εδώ τον βρίσκουμε να χάνει την ουρά του από έναν γέρικο κροκόδειλο, να καταλήγει υπηρέτης ενός νεαρού αφέντη, να πέφτει στα χέρια ιπτάμενων ληστών και να γίνεται αυτοκράτορας σε δυο φυλές πιθήκων. Ένα λογοτεχνικό κόσμημα της παιδικής λογοτεχνίας, διασκευή της ιστορίας του Κολόντι, με υπέροχη εικονογράφηση, που θα ενθουσιάσει τα παιδιά.

ISBN 978-618-01-2351-7
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Έτος Έκδοσης 2018
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Μεταφρασμένα
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Παιδική