Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Στη σκιά της πράσινης βασίλισσας (e-book / epub)

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
Περιγραφή Στη σκιά μιας χιλιόχρονης βασιλικής βελανιδιάς εκτυλίσσεται μια παράξενη σύγχρονη ιστορία. Δυο έφηβοι, η ΄Ελλη και ο Μίλτος, εμπλέκονται στην εξέλιξή της, προσπαθώντας να βρουν λύση στο αδιέξοδο που δημιουργείται αλλά και να ξεδιαλύνουν τα προσωπικά τους αισθήματα. Παράλληλα, η μεγαλόπρεπη βελανιδιά, η «πράσινη βασίλισσα», αφηγείται τη μακραίωνη συναρπαστική ζωή της φωτίζοντας τις αθέατες πλευρές της υπόθεσης αλλά και ζωντανεύοντας περιπέτειες και πάθη των Ελλήνων από τη μυθική εποχή ως τις μέρες μας.

Την Έλλη την έχουμε συναντήσει ως νήπιο στα βιβλία «Σπίτι για πέντε» και «Γιούσουρι στην τσέπη», και μεγαλύτερη στο βιβλίο «Τα τέρατα του λόφου». Τον παππού Φίλιππο και δυο ακόμη πρόσωπα τα έχουμε συναντήσει στο «Λάθος, Κύριε Νόιγκερ!», ενώ η αναφορά μιας βυζαντινής εικόνας συνδέει μέρος αυτού του μυθιστορήματος με το βιβλίο «Η προφητεία του κόκκινου κρασιού».
Έτος Έκδοσης 2012
ISBN 978-960-16-4918-4
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Είδος
Περιπέτεια
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Εφηβική
Αριθμός Σελίδων 248

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok