Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Ο έρωτας στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ και άλλες ιστορίες

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
Όπως σημειώνει στον πρόλογο του, ο Νικόλας Σεβαστάκης "το βιβλίο εναλλάσσει μικρούς στοχασμούς και κάδρα ζωής. Η ανάλυση συναντά το 'ημερολόγιο', την ανάμνηση, την ποιητική αναμόχλευση μιας τετριμμένης εικόνας. Ο συγγραφέας ασκεί την παρατήρηση της σύγχρονης ζωής χωρίς φόβο".

Ή όπως το περιγράφει ο ίδιος ο συγγραφέας: "Οι ανθρώπινες σχέσεις και ο ερωτικός, κοινωνικός διχασμός στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πρωταγωνιστές της πρώτης φορά αριστεράς και ο πολιτικός σουρεαλισμός. Ο πολιτισμός της καθημερινότητας των πόλεων. Αδημοσίευτες ιστορίεςαπό τα χρόνια των κρίσεων της Πολιτικής Αεροπορίας. Η δημόσια ψυχανάλυση στις διαδρομές και στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Οι στάσεις στα μπαρ και οι σκέψεις σε κοφτά διηγηματάκια για τους ανθρώπους μου και τα συναισθήματα της στιγμής. Η σημειολογική ματιά των γεγονότων στο πληκτρολόγιο του κινητού. Η στοχαστική περιπλάνηση μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Αυτά και άλλα τόσα είναι το βιβλίο"...
ISBN 9789604587070
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Έτος Έκδοσης 2016
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Αριθμός Σελίδων 209
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok