Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Γλώσσα Α΄ Δημοτικού (e-book)

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
Περιγραφή Το βιβλίο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα αλλά και παράλληλα με το σχολικό βιβλίο, γιατί λειτουργεί προπαρασκευαστικά και συμπληρωματικά προς αυτό. Περιλαμβάνει:-προπαρασκευαστικά μαθήματα

-μαθήματα με ασκήσεις προετοιμασίας

-συμπληρωματικές ασκήσεις

Στο πρώτο μέρος δίνεται έμφαση στην κατάκτηση του μηχανισμού πρώτης ανάγνωσης και γραφής, με μια συνδυαστική μέθοδο διδασκαλίας που αξιοποιεί τις αρχές και τις τεχνικές της αναλυτικοσυνθετικής μεθόδου, τις διδακτικές προτάσεις των ειδικών για ασκήσεις αναδυόμενου γραμματισμού και φωνολογικής επίγνωσης και τις προτάσεις του Αναλυτικού Προγράμματος Σπουδών.

Στο δεύτερο μέρος υπάρχουν πολλές ασκήσεις προετοιμασίας καθώς και πρωτότυπες ασκήσεις για την καλλιέργεια της γραπτής έκφρασης των παιδιών και μικρά παραμύθια που συμβάλλουν στην καλλιέργεια της αναγνωστικής τους δεξιότητας και στην αγάπη για το διάβασμα. Επίσης, συμπεριλαμβάνονται και απαντήσεις σε ασκήσεις του βιβλίου του μαθητή και του τετραδίου εργασιών.
Έτος Έκδοσης 2006
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Παιδική
ISBN 978-960-16-3905-5
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
pdf
Αριθμός Σελίδων 254
Είδος
Εκπαίδευση

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok