Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον - Υποπρογράμματα Γ΄ Γενικού Λυκείου, τεχνολογικής κατεύθυνσης (e-book / pdf)

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
Περιγραφή Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε μαθητές τεχνολογικής κατεύθυνσης της Γ΄ τάξης Ημερήσιου Γενικού Λυκείου και της Δ΄ τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου. Περιλαμβάνει μεθοδολογία, λυμένες και άλυτες ασκήσεις. Πιο συγκεκριμένα, η θεματολογία του βιβλίου είναι η ακόλουθη: - Κλήση συνάρτησης - Κλήση διαδικασίας - Απεικόνιση της στοίβας χρόνου εκτέλεσης - Συγγραφή συνάρτησης - Συγγραφή διαδικασίας - Συγγραφή υποπρογράμματος, χωρίς να προσδιορίζεται από την εκφώνηση αν πρόκειται για συνάρτηση ή για διαδικασία - Μετατροπή συνάρτησης σε διαδικασία και μεταβολή του κύριου προγράμματος που την καλεί - Μετατροπή διαδικασίας σε συνάρτηση και μεταβολή του κύριου προγράμματος που την καλεί - Αντικατάσταση ενός προγράμματος που έχει υποπρογράμματα από ένα ισοδύναμο πρόγραμμα που δεν έχει κανένα υποπρόγραμμα - Δημιουργία προγράμματος με χρήση υποπρογραμμάτων - Λυμένες και άλυτες ασκήσεις - Παράρτημα με τις λύσεις όλων των άλυτων ασκήσεων.
Έτος Έκδοσης 2011
ISBN 978-960-16-2824-0
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
pdf
Αριθμός Σελίδων 547
Είδος
Εκπαίδευση
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Εφηβική

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok