Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Βοηθός Φαρμακείου: Συνταγολογία / Νομοθεσία - Πρακτική εφαρμογή στην ειδικότητα (για σπουδαστές ΙΕΚ και αποφοίτους ΕΠΑΛ) (e-book / pdf)

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους όσοι επιδιώκουν να αποκτήσουν πιστοποίηση στην Ειδικότητα «Βοηθός Φαρμακείου», είτε είναι σπουδαστές είτε βρίσκονται στο στάδιο της πρακτικής άσκησης και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις απόκτησης της Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος Βοηθού Φαρμακείου.

Περιλαμβάνει:

– Συνταγολογία

– Νομοθεσία Φαρμακείου



Η δρ Ουρανία Αναστασία-Μπελτέ είναι φαρμακοποιός, PhD Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων, εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης με εικοσαετή εμπειρία και εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, στις ειδικότητες «Βοηθός Φαρμακείου» και «Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων». Έχει εργασθεί ως νοσοκομειακός φαρμακοποιός και ως υγειονομικός στο ΙΚΑ Πατρών. Είναι συνεργάτρια του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, με αντικείμενο τη σύνταξη ωρολογίων και αναλυτικών προγραμμάτων ΕΠΑΛ στον Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας και στην ειδικότητα «Βοηθός Φαρμακείου». Συμμετέχει στην ομάδα εργασίας του ΙΝΕΔΙΒΙΜ για τη σύνταξη των οδηγών σπουδών και της τράπεζας θεμάτων εξετάσεων πιστοποίησης των ΙΕΚ στην ειδικότητα «Βοηθός Φαρμακείου». Είναι συγγραφέας των βιβλίων της ειδικότητας «Βοηθός Φαρμακείου» της Β΄ και της Γ΄ τάξης ΕΠΑΛ για τα μαθήματα «Φαρμακευτική Τεχνολογία Ι & ΙΙ» και «Συνταγολογία – Νομοθεσία – Βιβλία Φαρμακείου» και συνσυγγραφέας του βιβλίου της Β΄ τάξης ΕΠΑΛ του τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας «Εργαστηριακός Οδηγός Φαρμακευτικής Τεχνολογίας Ι».
Έτος Έκδοσης 2017
ISBN 978-960-16-7723-1
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
PDF
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok