Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία Γ΄ ΓΕΛ - Κριτήρια αξιολόγησης (ebook/pdf)

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
Περιγραφή

Περιλαμβάνει:

- 50 Κριτήρια αξιολόγησης της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, σύμφωνα με τις νέες οδηγίες για τη διδασκαλία και εξέταση της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας στην Γ΄ τάξη των Γενικών Λυκείων.

- Θεωρία για τη Λογοτεχνία, στην οποία με απλό τρόπο και παραδείγματα εξηγούνται οι έννοιες που είναι αναγκαίες για την ανάλυση των λογοτεχνικών κειμένων.

- Ηλεκτρονικό βιβλίο (e-book) με αναλυτικές απαντήσεις σε όλα τα θέματα, το οποίο διατίθεται δωρεάν από το www.patakis.gr/bkm_12262_lyseis (με πλήρως ανεπτυγμένα θέματα Γ και Δ).Όλα τα παραπάνω στοιχεία κάνουν το βιβλίο ένα πολύτιμο βοήθημα σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των υποψηφίων, αλλά και στην τελική επανάληψη πριν από τις εξετάσεις.ΑΠΟ 02/08/2019 ΑΝΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ Γ΄ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ, ΔΙΝΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ (ΘΕΜΑ Γ). (ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ.)

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ, ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΜΕΧΡΙ 05/09/2019) ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Γ (ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ) ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ Γ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ.

Έτος Έκδοσης 2019
Γλώσσα
Ελληνικά
ISBN 978-960-16-8490-1
Τύπος Αρχείου
PDF

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok