Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Μορφές της κρίσης

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
"Σε μια προσπάθεια προσωποποίησης της κρίσης και προκειμένου να βοηθηθούν κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, η κοινωνική λειτουργός Λεμονιά Χυδίρογλου και η συγγραφέας Ιωάννα Αμπατζή, οργάνωσαν την εκδήλωση «Μορφές της Κρίσης» που πραγματοποιήθηκε στο Παλιό Παρθεναγωγείο Έδεσσας το διάστημα 26/11/2015 έως 4/12/2015.
Η εκδήλωση αυτή, η οποία είχε μεγάλη συμμετοχή και επιτέλεσε τον σκοπό της, περιλάμβανε μια πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας πορτραίτου (selfies), μια ειδική για την περίσταση χορογραφία («πέτρα, ψαλίδι, χαρτί») από τις μαθήτριες της κ. Αλεξίας Μαυροπούλου, καθώς και μια ταινία μικρού μήκους, σε κείμενο και ιδέα της Λεμονιάς Χυδίρογλου και λήψη-μοντάζ από τον φωτογράφο Γιάννη Τόμτση. Παράλληλα με τις φωτογραφίες, εκτέθηκαν και τα κείμενα που προκρίθηκαν στον λογοτεχνικό διαγωνισμό που είχαν προκηρύξει για τον σκοπό της εκδήλωσης οι εκδόσεις Μολύβι και τα οποία περιλαμβάνονται στην παρούσα έκδοση.
Οι ιστορίες που θα διαβάσετε είναι όσο διαφορετικές είναι και οι αντιδράσεις του καθενός μας στην κρίση, είτε λέγεται οικονομική, είτε κοινωνική, είτε αξιών. Ο κάθε συγγραφέας προκαλεί με τον δικό του τρόπο, αντιδρά, προτείνει, αποτυπώνει, πολεμά ή απαξιώνει με τις λέξεις του την κρίση.
Καθώς η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό σκοπό, το παρόν ηλεκτρονικό βιβλίο διατίθεται δωρεάν. Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και στον λογοτεχνικό διαγωνισμό των εκδόσεών μας ανεξάρτητα αν το κείμενό τους περιλαμβάνεται ή όχι στο συγκεκριμένο βιβλίο.
"
Έτος Έκδοσης 2015
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
ISBN 978-618-80668-6-1
Τύπος Αρχείου
pdf
Αριθμός Σελίδων 98

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok