Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Διωγμός (e-book / epub)

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
Περιγραφή Ιούλιος 1986. Μια βίλα πνιγμένη στο πράσινο, στην είσοδο της Ρώμης. Μαζεμένη γύρω από το βραδινό τραπέζι, μια υπέροχη οικογένεια: ο Λέο, ένας σαρανταοχτάχρονος ογκολόγος-παιδίατρος διεθνούς φήμης, η Ραχήλ, γιατρός και μητέρα αυστηρή και αφοσιωμένη, ο Φιλίππο και ο Σάμουελ, δύο παιδιά στο κατώφλι της εφηβείας. Οι ειδήσεις των οχτώ αντιφεγγίζουν στο φόντο αυτής της σχεδόν τέλειας ιδιωτικής στιγμής μέχρι που, από την ίδια την τηλεόραση, έρχεται η είδηση που θ’ αλλάξει για πάντα τη ζωή όλων των μελών της οικογένειας Ποντεκόρβο.

Ο Λέο κατηγορείται για ένα ειδεχθές έγκλημα. Και μια τέτοια κατηγορία στρέφει πάνω του τη φωτεινή δέσμη ενός ισχυρότατου προβολέα που αποκαλύπτει ρωγμές, κακούς χειρισμούς, υποκρισία, εξαπάτηση αλλά και τη νωθρότητα για την οποία ήταν υπεύθυνος σ’ όλη του τη ζωή. Η δραστηριότητα του διευθυντή κλινικής, η ακεραιότητα του καθηγητή, κάθε λεπτομέρεια της προσωπικής και κοινωνικής του ζωής είναι έτοιμη να τεθεί υπό αμφισβήτηση από τους εχθρούς κι από τους φίλους του παρελθόντος, από αδηφάγους δημοσιογράφους και φιλόψογους δικαστικούς, πλανερούς βοηθούς και πανούργους δικηγόρους, ανελέητους φυλακισμένους και κτηνώδεις δεσμοφύλακες…

Από τον συγγραφέα του «Με τις χειρότερες προθέσεις» (Εκδ. Πατάκη 2007) και νικητή του Βραβείου Strega 2012.

O συγγραφέας θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 29 Νοεμβρίου προσκεκλημένος του Ιταλικού Ινστιτούτου.
Έτος Έκδοσης 2012
Γλώσσα
Ελληνικά
ISBN 978-960-16-4769-2
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Είδος
Κοινωνικό
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Μεταφρασμένα
Ηλικία
Ενηλίκων
Αριθμός Σελίδων 528

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok