Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Κυνηγοί κεφαλών (e-book / epub)

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Αξιολόγηση 5/5
Email
Περιγραφή

ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2008 Norwegian Book Club Prize Παρότι υπολείπεται σε ύψος, ο Ρότζερ είναι ο πιο επιτυχημένος κυνηγός επιχειρηματικών ταλέντων της Νορβηγίας, έχει παντρευτεί την πανέμορφη ιδιοκτήτρια μιας γκαλερί και ζει σε ένα ονειρεμένο σπίτι. Για να κρατήσει όμως την ισορροπία στα οικονομικά του, ασκεί και ένα δεύτερο επάγγελμα, αυτό του ληστή πανάκριβων έργων τέχνης. Μια μέρα, του δίνεται η ευκαιρία να οργανώσει την τελευταία μεγάλη δουλειά, που θα τον γλιτώσει από όλα τα χρέη. Μέσα από ανεξήγητες καταστάσεις ωστόσο θα μετατραπεί από κυνηγός σε θήραμα. Ένα τουρ ντε φορς δράσης και σασπένς που κόβει την ανάσα. Το βιβλίο έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο από τον νορβηγό σκηνοθέτη Μόρτεν Τίλντουμ. Όταν οι Κυνηγοί κεφαλών εκδόθηκαν το 2008, ο Nesbo ίδρυσε το Ίδρυμα Χάρι Χόλε –οργανισμό για την καταπολέμηση του αναλφαβητισμού στα παιδιά του Τρίτου Κόσμου–, το οποίο χρηματοδοτείται από τα έσοδα του βιβλίου και την κινηματογραφική μεταφορά.

Γλώσσα
Ελληνικά
ISBN 978-960-501-805-4
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Είδος
Αστυνομικό
Έτος Έκδοσης 2012
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Μεταφρασμένα
Ηλικία
Ενηλίκων
Αριθμός Σελίδων 292
Προεπισκόπηση

Γνώμες πελατών

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012
Πηγή : in.gr Κυνηγοί κεφαλών Παρά το ότι υπολείπεται σε ύψος, ο Ρόγκερ Μπρόουν μοιάζει να τα έχει όλα: είναι ο πιο επιτυχημένος κυνηγός επιχειρηματικών ταλέντων της Νορβηγίας, έχει παντρευτεί την πανέμορφη ιδιοκτήτρια μιας γκαλερί και ζει μέσα στη χλιδή σε ένα ονειρεμένο σπίτι. Η ασύστολη σπατάλη, ωστόσο, έχει σαν αποτέλεσμα να βρεθεί χρεωμένος ως τον λαιμό και να αναγκαστεί να ασκήσει ένα παράλληλο επάγγελμα: ληστής πανάκριβων έργων τέχνης. Όταν του δίνεται η ευκαιρία να οργανώσει την τελευταία μεγάλη δουλειά, που θα τον απαλλάξει από όλα του τα χρέη, ένα απρόβλεπτο γύρισμα της τύχης θα τον μετατρέψει από κυνηγό σε θήραμα και τα χρέη θα γίνουν το μικρότερο πρόβλημά του… Ένας ατελείωτος συνδυασμός δράσης και σασπένς που κόβει την ανάσα. Το βιβλίο έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο από τον ταλαντούχο νορβηγό σκηνοθέτη Μόρτεν Τίλντουμ. Στις ελληνικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2012 από την Odeon και τη Rosebud. Πατήστε εδώ για να δείτε το τρέιλερ. ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ Ο Nesbo έχει το μοναδικό ταλέντο να ανατρέπει όλα τα δεδομένα που διαθέτει ο αναγνώστης, παίζοντας με τις προσδοκίες του και κ
Γιαννα Μπαλλα



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok