Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Αξιολόγηση 4/5
Email
Περιγραφή Μάνη 1939. Ο Πέτρος και η Ελπίδα ερωτεύονται παράφορα αδιαφορώντας για τις προκαταλήψεις της μικρής επαρχιακής κοινωνίας. Όταν ο νέος καλείται να παρουσιαστεί στο μέτωπο και να πολεμήσει για την πατρίδα του, αφήνει πίσω του την Ελπίδα, χωρίς να προλάβει να την ειδοποιήσει, έγκυο, μόνη και απροστάτευτη, στο μένος του πατέρα της που θέλει να ξεπλύνει την ατίμωση της οικογένειάς του. Η Ελπίδα θα καταφέρει να επιβιώσει αλλά το τίμημα θα είναι βαρύ. Στην Αθήνα της Κατοχής, της πείνας και του θανάτου, η κοπέλα θα παλέψει ενάντια στη μοίρα που την καταδιώκει και θα βιώσει τον πόνο πέρα από κάθε φαντασία. Θα μπορέσει, άραγε, να βρει κάποτε την ευτυχία που τόσο είχε ονειρευτεί και λαχταρήσει στο πρόσωπο του Πέτρου; Ένα μυθιστόρημα-ποταμός που σε κάνει να συνειδητοποιείς ότι η ίδια η ζωή γράφει τα πιο απίστευτα σενάρια.
Γλώσσα
Ελληνικά
ISBN 978-960-496-813-8
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Είδος
Κοινωνικό
Έτος Έκδοσης 2012
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
Αριθμός Σελίδων 440

Γνώμες πελατών

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013
Ωραίο βιβλίο και ξεκουραστο!Εχει έντονες εξελίξεις και μια καταληξη που μας εκπλήσσει όλους θετικά!Το τελείωσα μέσα σε 5 με 6 ημέρες .Δεν ειναι βαρετό και σου κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο.Ειναι το πρώτο που έχω διαβάσει απο την Κυρία Μανθεακη και πιστεύω ότι θα έρθουν και αλλά....
Dimitra kom



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok