Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Οικογενειακή ψυχολογία (ebook/epub)

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
Το βιβλίο αυτό θα βοηθήσει τους γονείς που έχουν παιδιά διαφόρων ηλικιών. Η κλινική πρακτική έχει σαφώς υποδείξει πως μια «κοινή για όλους» προσέγγιση δεν φέρνει αποτελέσματα: τα μωρά και τα νήπια, τα παιδιά που βρίσκονται στην προεφηβεία και αυτά που βρίσκονται στην εφηβεία, όλα τους απαιτούν διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης.
Πολλά, αν όχι όλα, από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γονιός που μεγαλώνει ένα παιδί στη σημερινή κοινωνία μπορούν να αντιμετωπιστούν επιτυχώς μέσα από μια καλύτερη κατανόηση των αιτιών που δημιουργούν και επιδεινώνουν τα προβλήματα. Συμβαίνει πολύ συχνά η καλύτερη λύση για κάποιο παιδί να συνεπάγεται αλλαγές εκ μέρους των γονιών όσον αφορά τη δική τους στάση, τις προσωπικές τους πεποιθήσεις και τις πράξεις τους. Το βιβλίο αυτό θα βοηθήσει τους γονείς να εξετάσουν τις δικές τους αντιδράσεις απέναντι στις δυσκολίες της παιδικής συμπεριφοράς και θα τους δώσει τη δυνατότητα να ρίξουν μια καλύτερη ματιά στην παιδική ψυχολογία.
ISBN 978-618-03-0126-7
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Είδος
Ψυχολογία
Έτος Έκδοσης 2015
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Μεταφρασμένα
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok