Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Αποστολή στο Παρίσι

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
Στο Παρίσι τα βράδια του Σεπτέµβρη µπορεί να είναι ζεστά, υπερβολικά ήπια και, εξαιτίας της ιδιαίτερης µαγείας της πόλης, ακαταµάχητα γοητευτικά. Το φθινόπωρο του έτους 1938 ξεκίνησε κάτω από αυτές ακριβώς τις καιρικές συνθήκες και στα αίθρια των καλύτερων καφέ, στα διάσηµα εστιατόρια, στα επίσηµα δείπνα, όπου όλοι επιθυµούσαν να παρευρίσκονται, οι συζητήσεις ήταν, κατ' ανάγκη, ζωηρές και πνευµατώδεις: αφορούσαν τη µόδα, το σινεµά, τον έρωτα, την πολιτική, όπως -ναι, κάποιες στιγµές- και την πιθανότητα µιας πολεµικής σύρραξης... Ο Φρέντρικ Σταλ, κινηµατογραφικός αστέρας του Χόλλυγουντ, ταξιδεύει στο Παρίσι για τις ανάγκες των γυρισµάτων της νέας του ταινίας. Οι Ναζί παρακολουθούν τις κινήσεις του. Η χρονική περίοδος είναι επικίνδυνη, δύσκολη και ταυτόχρονα σαγηνευτική: η Ευρώπη ετοιµάζεται να εκραγεί και οι Παριζιάνοι ζουν την κάθε ηµέρα σαν να µην υπάρχει αύριο. Καθώς τα γυρίσµατα της ταινίας εξελίσσονται, ο Σταλ παρασύρεται σε έναν κρυφό κόσµο ξένων ανταποκριτών, διπλωµατικών αξιωµατούχων και κατασκόπων κάθε είδους, που απλώνεται από τα µπιστρό του Παρισιού στα σοκάκια του Μαρόκου· από ένα ουγγρικό κάστρο στη Νύχτα των Κρυστάλλων και στην τροµακτική καρδιά του Τρίτου Ράιχ. Συναρπαστικό, µε µια ατµόσφαιρα και ένα πάθος που µένουν αξέχαστα στον αναγνώστη, το νέο µυθιστόρηµα του συγγραφέα των Κατασκόπων των Βαλκανίων αποτελεί την απόλυτη τοιχογραφία µιας δραµατικής εποχής και το πλέον πανοραµικό και µεγαλόπνοο έργο του Άλαν Φερστ ως σήµερα.
«Καταπληκτικό, φράση φράση, σελίδα σελίδα. Αν σας αρέσει έστω και λίγο ο Λε Καρρέ, θα λατρέψετε την Αποστολή στο Παρίσι!» James Patterson
«Αριστοτεχνικό!» The Wall Street Journal
Έτος Έκδοσης 2015
ISBN 978-960-16-5451-5
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Μεταφρασμένα
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
Αριθμός Σελίδων 400

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok