Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Μεταξένια Αγάπη

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
«Έτσι είναι οι αληθινές αγάπες, αγόρι μου… γεμίζουν ολότελα την καρδιά και την ψυχή μας! Μόνο που πολλές φορές, όπως η μεταξένια αγάπη, κρύβουν μέσα τους θυσία βαριά, θυσία της ελευθερίας, θυσία της ίδιας της ζωής, θυσία που πιότερο μεγάλη δεν υπάρχει…»

Η νεαρή και επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας Αντζέλικα Ρινάλντι φεύγει εσπευσμένα από το Μιλάνο και καταφεύγει στο άγνωστο ως τότε για εκείνη Σουφλί, ψάχνοντας απεγνωσμένα καταφύγιο από τα αδιέξοδα που την κατακλύζουν. Εκεί, την περιμένει μία έκπληξη που θα τη γυρίσει πίσω στο παρελθόν και θα της δείξει πως τελικά η ζωή υφαίνεται με το πιο σπάνιο, με το πιο πολύτιμο μετάξι!

Αργυρώ… Ένα κορίτσι ατίθασο, μεγαλωμένο σε ένα περιβάλλον με πειθαρχία και αυστηρούς κανόνες. Μία κοπέλα περήφανη που δε θα συμβιβαστεί με αυτό που η μοίρα της έχει γραμμένο. Θα ερωτευτεί παράφορα και θα γευτεί την πίκρα της προδοσίας.

Άγγελος… Ένα αγόρι ευαίσθητο, δεμένο με τον τόπο του και την καλλιέργεια του μεταξιού. Ένας άντρας ικανός να πάρει αποφάσεις που θα κάνουν την καρδιά του να ματώσει. Ώσπου κυνηγημένος από τα φαντάσματα του παρελθόντος θα ψάξει τη λύτρωση.

Από την ακριτική «Πόλη του Μεταξιού» και την πολυσύχναστη ιταλική «Πρωτεύουσα της Μόδας» έως τα βάθη της σαγήνης Ανατολής, γύρω από τα τούβλινα μεταξουργεία και τους ακούραστους σηροτρόφους, τους οίκους μόδας και τα υπέρλαμπρα ντεφιλέ, γεννιέται μία ιστορία ποτισμένη με όνειρα, επιθυμίες και εγωισμούς, θυσίες ζωής, διλήμματα καρδιάς, μα πάνω απ’ όλα, με αληθινή, απόλυτη, μεταξένια αγάπη!
ISBN 978-618-01-1387-7
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Έτος Έκδοσης 2016
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok