Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

House of cards

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
Ένα συναρπαστικό βιβλίο, το οποίο 25 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία εξακολουθεί να θεωρείται το απόλυτο πολιτικό θρίλερ.

«Κέρδισε τον Σεβασμό Όσων τον Γνώρισαν». Να μία ακόμη μνημειώδης γελοιότητα. Δεν είναι ο σεβασμός, αλλά ο φόβος το κίνητρο του ανθρώπου· έτσι οικοδομούνται αυτοκρατορίες, έτσι ξεσπούν επαναστάσεις. Ο φόβος είναι το μυστικό των σπουδαίων ανθρώπων. Όταν ο άλλος φοβάται πως θα τον συνθλίψεις, θα τον κονιορτοποιήσεις, είναι βέβαιο πως θα σε σεβαστεί. Ο ωμός φόβος είναι μεθυστικός, σαρωτικός, απελευθερωτικός. Και πάντοτε ισχυρότερος από τον σεβασμό. Πάντοτε. - Φράνσις Έρκχαρντ

Η δύναμη του Έρκχαρτ δεν πήγαζε απευθείας από το δημόσιο αξίωμά του· η αποστολή του ήταν απρόσωπη, κόπιαζε διαρκώς παρασκηνιακά. Ήταν ένας άνθρωπος που κινούνταν στη σκιά. Προκειμένου να εξασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα στις ψηφοφορίες, έπρεπε να γνωρίζει τα μυστικά των βουλευτών. Αυτά, με όλες τις αιχμηρές προεκτάσεις τους, συγκεντρώνονταν και διαφυλάσσονταν σε ένα μαύρο σημειωματάριο, κλειδωμένο σε χρηματοκιβώτιο, στο οποίο δεν είχε πρόσβαση ούτε καν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Μια σκοτεινή ιστορία για την απληστία, τη διαφθορά και την άσβεστη φιλοδοξία. Το House of Cards αποκαλύπτει ότι σε κάθε χώρα οι ίντριγκες και το πάθος βασιλεύουν στους διαδρόμους της εξουσίας.
ISBN 978-960-14-3068-3
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Έτος Έκδοσης 2016
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Μεταφρασμένα
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων
Αριθμός Σελίδων 338

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok