Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Η χρονιά του Ναι

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
Σε αυτό το καυστικό, διασκεδαστικό και βαθιά προσωπικό βιβλίο, η πιο ισχυρή γυναίκα του Χόλιγουντ, η πολυτάλαντη δημιουργός του Grey’s Anatomy και του Scandal και η υπεύθυνη παραγωγής του How to Get Away with Murder αποκαλύπτει πώς το να λέει Ναι τής άλλαξε τη ζωή - και πώς μπορεί να αλλάξει και τη δική σας.

Με τρεις επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση και τρία παιδιά στο σπίτι, η Σόντα Ράιμς είχε πολλούς καλούς λόγους για να λέει όχι στις προσκλήσεις που έφταναν. Επίσης, για μια εσωστρεφή γυναίκα όπως η Σόντα, που παθαίνει κρίσεις πανικού πριν από τις συνεντεύξεις Τύπου, υπήρχε ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα στο να λέει όχι: καμία νέα πηγή φόβου.

Έπειτα, ήρθε η Γιορτή των Ευχαριστιών του 2013, όταν η αδελφή της μουρμούρισε εφτά λέξεις: Ποτέ σου δε λες ναι σε τίποτα.

Σύντομα η Σόντα ξεκίνησε το σχέδιό της "Η Χρονιά του Ναι": αυτοδεσμεύτηκε, για έναν χρόνο, να λέει Ναι. Υπήρξαν τρομακτικά δημόσια Ναι, βασανιστικά ιδιωτικά Ναι και -ίσως τα πιο δύσκολα και σημαντικά απ’ όλα- τα Ναι που απαιτούσαν απ’ αυτή να διερευνήσει, να ενδυναμώσει, να χειροκροτήσει και να αγαπήσει τον πιο αληθινό της εαυτό.
ISBN 978-960-14-3110-9
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
PDF
Έτος Έκδοσης 2016
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Μεταφρασμένα
Αριθμός Σελίδων 320
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Ενηλίκων

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok