Cart empty
 

Γλώσσα Α΄ Δημοτικού (e-book)

Add to Wish List
Buy it
Email
Description Το βιβλίο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα αλλά και παράλληλα με το σχολικό βιβλίο, γιατί λειτουργεί προπαρασκευαστικά και συμπληρωματικά προς αυτό. Περιλαμβάνει:-προπαρασκευαστικά μαθήματα

-μαθήματα με ασκήσεις προετοιμασίας

-συμπληρωματικές ασκήσεις

Στο πρώτο μέρος δίνεται έμφαση στην κατάκτηση του μηχανισμού πρώτης ανάγνωσης και γραφής, με μια συνδυαστική μέθοδο διδασκαλίας που αξιοποιεί τις αρχές και τις τεχνικές της αναλυτικοσυνθετικής μεθόδου, τις διδακτικές προτάσεις των ειδικών για ασκήσεις αναδυόμενου γραμματισμού και φωνολογικής επίγνωσης και τις προτάσεις του Αναλυτικού Προγράμματος Σπουδών.

Στο δεύτερο μέρος υπάρχουν πολλές ασκήσεις προετοιμασίας καθώς και πρωτότυπες ασκήσεις για την καλλιέργεια της γραπτής έκφρασης των παιδιών και μικρά παραμύθια που συμβάλλουν στην καλλιέργεια της αναγνωστικής τους δεξιότητας και στην αγάπη για το διάβασμα. Επίσης, συμπεριλαμβάνονται και απαντήσεις σε ασκήσεις του βιβλίου του μαθητή και του τετραδίου εργασιών.
Year 2006
Original Language
Ελληνικά
Language
Ελληνικά
Age
Παιδική
ISBN 978-960-16-3905-5
Format Adobe DRM protected
pdf
Pages 254
Subjects
Εκπαίδευση

Reviews

There are yet no reviews for this book.

Customers Who Bought This Book Also Bought

Μαθήματα Γραμματικής Α΄ - Β΄ Δημοτικού (e-book)

Ζαβιτσάνου-Παπαγρηγορίου Τασούλα

Η γραμματική μου

Δενεζάκη Λιάνα

Συν και Πλην

Συλλογικό Έργο



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok