Cart empty
 

Μαθαίνω καλύτερα τα Μαθηματικά της ΣΤ΄ Δημοτικού (ebook/pdf)

Add to Wish List
Buy it
Email
Description Όλοι όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία της σχολικής μάθησης, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς, γνωρίζουν καλά ότι πολλοί μαθητές αντιμετωπίζουν κάποια μαθησιακά προβλήματα που αφορούν την κατανόηση των μαθηματικών εννοιών και ειδικότερα τη λύση απλών και, πολύ περισσότερο, σύνθετων προβλημάτων.

Μέσα από το βιβλίο αυτό ο μαθητής μπαίνει μπροστά σε πραγματικά, καθημερινά προβλήματα της ζωής και, ερχόμενος σε δυναμική σχέση με πρόσωπα και πράγματα, προχωρεί στη λύση προβλημάτων. Με αυτόν τον τρόπο ο μαθητής βεβαιώνεται ο ίδιος για τις ικανότητές του, δυναμώνει τη θέλησή του και κατακτά σαφείς έννοιες και γενικεύσεις που μπορεί να τις χρησιμοποιήσει στην κατάκτηση της γνώσης. Έτσι, μέσα από τη διαδικασία της λύσης προβλημάτων με το πνεύμα των νέων προγραμμάτων, ο μαθητής οπλίζεται με την ικανότητα για επιτυχέστερη αντιμετώπιση των γενικότερων προβλημάτων της ζωής.
Year 2019
Language
Ελληνικά
ISBN 978-960-16-8403-1
Format
PDF
Pages 336

Reviews

There are yet no reviews for this book.

Customers Who Bought This Book Also Bought

Μαθαίνω καλύτερα τα Μαθηματικά της ΣΤ΄ Δημοτικού (ebook/pdf)

Ραπτοπούλου Δήμητρα



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok