Cart empty
 

Έρωτας Σε Λάθος Χρόνο

Add to Wish List
Buy it
Email
Η ζωή της Μίνας δεν ήταν εύκολη. Τίποτα δεν της χαρίστηκε όταν σχεδόν από παιδί αναγκάστηκε να παλέψει για να κερδίσει μια θέση στην κοινωνία, χωρίς να σκύψει το κεφάλι ή να υποκύψει στις διαθέσεις κάποιων ανδρών επειδή ήταν νέα και όμορφη. Με πείσμα, αργά και σταθερά, έφτασε εκεί όπου ήθελε. Κατέκτησε την αναγνώριση, την καταξίωση, την οικονομική άνεση? όμως υποτίμησε τον έρωτα, αδιαφόρησε για εκείνον. Μα αυτός παραμόνευε.
Η Μίνα κοίταξε τον Μάνο. Κάτι της θύμιζαν τα μάτια του, κάτι πολύ οικείο και γνώριμο, μα δεν της έδωσαν απαντήσεις. Όταν επιτέλους το έκαναν, ήταν αργά? πολύ αργά για να σταματήσει τον χρόνο που βάραινε στη δική της πλάτη.
Ο έρωτας όμως δε μίλησε ποτέ στον χρόνο. Τον αγνοούσε πάντα, από γενέσεως κόσμου. Αυτοί οι δύο είναι εχθροί.
Ο έρωτας είναι τυφλός. Ο έρωτας είναι τρελός. Ο έρωτας δε γνωρίζει σύνορα. Ξεχύνεται σαν άνεμος και γίνεται πόλεμος, μέχρι εκείνο που διεκδικεί να γίνει δικό του ή μέχρι να του περάσει. Μα σαν γίνει αγάπη, θα κρατήσει για πάντα.
ISBN 978-618-01-2004-2
Format Adobe DRM protected
ePub
Year 2017
Original Language
Ελληνικά
Language
Ελληνικά
Age
Ενηλίκων

Reviews

There are yet no reviews for this book.

Customers Who Bought This Book Also Bought

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΒΡΟΧΗ;

Δημουλίδου Χρυσιήδα

Όταν Κλαίνε τα Αστέρια

Μανιάτη Νικόλ-Άννα



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok