Cart empty
 

Μια ανάσα μόνο (e-book / epub)

Add to Wish List
Buy it
Email
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ!.

Ο Γιώργος Δάντης πέρασε όλο το καλοκαίρι µόνος του, σε µια ερηµική παραλία, προσπαθώντας να ξανασταθεί στα πόδια του. Δεν µπορεί να καταλάβει πώς έχασε µέσα σε λίγους µήνες τη Ρέα, που δεν έχει σταµατήσει να τη λατρεύει, και τον κολλητό του, τον Νικ, που έχει φύγει στο εξωτερικό. Η σχέση του µε τους γονείς του πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και στο σχολείο κινδυνεύει να µείνει από απουσίες ήδη από τον Σεπτέµβρη.

Κι ενώ πιστεύει ότι τίποτα χειρότερο δεν µπορεί να του συµβεί, µαθαίνει ότι ένα κορίτσι που κάποτε σήµαινε πολλά γι’ αυτόν έχει εξαφανιστεί, ενώ η Ρέα αρχίζει να δείχνει πως ίσως και να θέλει να τον προσεγγίσει ξανά, παρότι εµφανίζεται µπροστά του µε τον καινούριο της έρωτα... Και κάπου εκεί ανακαλύπτει πως τα Χανιά είναι πιο επικίνδυνα από ποτέ. Ότι ο µεγάλος εχθρός του και ο υπόκοσµος που τον ακολουθεί εξακολουθούν να βρίσκονται στο κατόπι του. Ότι όλοι όσοι βρίσκονται δίπλα του κινδυνεύουν.
ISBN 978-960-16-5864-3
Format Adobe DRM protected
ePub
Subjects
Περιπέτεια
Year 2015
Original Language
Ελληνικά
Language
Ελληνικά
Age
Εφηβική
Pages 320

Reviews

There are yet no reviews for this book.

Customers Who Bought This Book Also Bought

Όταν ήταν ευτυχισμένος (e-book / epub)

Κουτσάκης Πολυχρόνης

Ο Κλουζ στο διαδίκτυο

Μπανσέρους Γίργκεν

Γυμνάσιουμ

ΧΑΤΖΗΜΠΟΝΤΟΖΗ ΜΑΡΙΛΙΤΑ



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok