Cart empty
 

Ένας αιώνας... μια στιγμή

Add to Wish List
Buy it
Rating: 5/5
Email
Description Ποτέ δεν φανταζόταν ο Παύλος ότι τα λιγοστά σκαλοπάτια που τον χώριζαν από το γραφείο της Ρόδης θα ήταν ικανά να τον χωρίσουν και από την Ελένη. Ούτε ότι ένα σπασμένο κάδρο έκρυβε μυστικά και σχέσεις που έπρεπε να μείνουν στο σκοτάδι για πάντα, ούτε βέβαια ότι η επίσκεψη που δέχτηκε στο ατελιέ του εκείνη τη Μεγάλη Παρασκευή θα απέβαινε μοιραία. Ποιο ήταν, αλήθεια, το μυστικό του κάδρου και ποιος ο παράξενος επισκέπτης; Από ποιον γράφτηκε η λέξη "Άβατον" πάνω στον μισοτελειωμένο πίνακα και ποια η σημασία της; Πρόκειται για τυχαία περιστατικά ή για γεγονότα συνδεόμενα και πώς; Ο αναγνώστης καλείται να βρει την απάντηση κάνοντας βουτιά στο παρελθόν της οικογένειας Μυλωνά, εκατό χρόνια πριν, όπου μέσα από έναν λαβύρινθο γεγονότων και συμπτώσεων έρχεται αντιμέτωπος με ζωές ταραγμένες, με απαγορευμένους έρωτες, με τις πολιτισμικές αντιθέσεις του χθες με το σήμερα, αλλά και με τον τρόπο που η Ιστορία ξαναμοιράζει τα χαρτιά... Ένα μυθιστόρημα γι' αυτούς που αγαπούν την ιστορία και τις ιστορίες των άλλων, για όσους δεν φοβούνται να κοιτάξουν κατάματα τη ζωή και το θάνατο, γι' αυτούς που βιώνουν τον πόνο της εγκατάλειψης, την ένταση των δεσμών, την αγωνία και το πάθος.
Language
Ελληνικά
ISBN 978-960-04-4089-8
Format Adobe DRM protected
PDF
Subjects
Ιστορία
Κοινωνικό
Year 2010
Age
Ενηλίκων
Original Language
Ελληνικά
Pages 398

Reviews

Monday, 14 October 2013
Ένας αιώνας μια στιγμή… …και οι εντυπώσεις μου. Κατά την άποψή μου, πρόκειται για ένα υπέροχο μυθιστόρημα, το οποίο, σε κρατά σε αγωνία ως την τελευταία στιγμή. Η αποτύπωση των σκέψεων και της φαντασίας της συγγραφέως κυλούν σαν ρυάκι, ενώ η συνοχή και η ομαλή εναλλαγή των εικόνων και των ιστοριών, όπως περιγράφονται, κρατούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη κάθε στιγμή, με αποτέλεσμα, να μπορεί να διαβάσει το βιβλίο ακόμα και χωρίς διάλειμμα σε μία μέρα. Κοινώς, να το ρουφήξει. Η εξέλιξη της ιστορίας και το τέλος της, αν και δεν είναι χαρούμενο, αλλά ανατρεπτικό, σε κάνει να αναλογίζεσαι για άλλη μια φορά τον κύκλο της ζωής, τη συχνότητα της επανάληψης και τις συνέπειες των επιλογών, που κάποιος κάνει στη ζωή του, αλλά είναι αναπόφευκτο να μην τις βρει μπροστά του. Οι διάλεκτοι δε, στην καθομιλουμένη κάθε εποχής, αποδίδονται με πολύ κατανοητό τρόπο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα! Μου άρεσε πολύ… • Η χρήση ιστορικών γεγονότων και ο συνδυασμός τους με την εξέλιξη της κάθε ιστορίας ανάλογα με τη χρονική περίοδο του αιώνα. • Τα πολιτιστικά και γλωσσικά στοιχεία τα οποία χρησιμοποιού
Georgia Kioulia

Customers Who Bought This Book Also Bought

Ο Γιος μας

ΜΠΕΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

1984

ΟΡΓΟΥΕΛ ΤΖΟΡΤΖ

Μοιρολοϊ

KOEHLER KAREN



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok