Cart empty
 

Ο Χορός των Συμβόλων

Add to Wish List
Buy it
Email
Το χάρισμα του Νικήτα Σαββάκη στα μαθηματικά προοιωνίζεται ένα λαμπρό μέλλον. Ωστόσο η μοίρα διαλύει την ανεμελιά και τον φέρνει αντιμέτωπο με μια σκληρή πραγματικότητα. Οι γονείς του μένουν άνεργοι κι αμέσως μετά έχουν ένα σοβαρό ατύχημα. Έτσι αναγκάζεται να διακόψει τις σπουδές του και να εγκαταλείψει τα όνειρά του. Συντετριμμένος ψυχολογικά, ξεκινάει να δουλεύει ως σερβιτόρος και, στη συνέχεια, ως μεταφορέας. Σκέφτεται πληγωμένος τα λόγια και τα χρόνια τα χαμένα. Παρ’ όλα αυτά, η λατρεία του στην επιστήμη του θα τον οδηγήσει να αποδεχτεί μια μεγάλη πρόκληση, που ξεπερνάει ακόμα και τα πιο τρελά όνειρα. Περνώντας από συμπληγάδες κι έχοντας τη βοήθεια της αγαπημένης του Έλενας, θα ακολουθήσει μια πορεία που θα τον οδηγήσει ψηλά.

Ένα μαγικό ταξίδι ψυχής από τον Ψηλορείτη και τα Χανιά ως το Κέιμπριτζ και το Όσλο, ένας χορός των δυσνόητων αριθμών, μια ωδή στη δύναμη και τη θέληση, κόντρα στη μοίρα και στους καιρούς.
ISBN 978-618-01-2290-9
Format Adobe DRM protected
ePub
Year 2017
Language
Ελληνικά
Age
Ενηλίκων
Original Language
Ελληνικά

Reviews

There are yet no reviews for this book.

Customers Who Bought This Book Also Bought

Ένοχες ζωές

Σακελλαρόπουλος Μένιος

Η Ράφτρα

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΑΡΓΥΡΩ



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok