Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Τι είναι ψηφιακό βιβλίο;

Τα φηφιακά βιβλία είναι βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή ώστε να μπορούν να διαβαστούν σε PC / Mac , e-readers , iPad / iPhone και Tablets / Smartphones με Android Λειτουργικό. Υπάρχουν 2 τύποι βιβλίων, PDF και ePub. 

Τι στοιχεία χρειάζονται για την δημιουργία λογαριασμού στο www.myebooks.gr;

Τα στοιχεία που ζητούνται για την εγγραφή στο διαδικτυακό τόπο είναι: Username, password και e-mail.

Αν ξεχάσω το username μου στο www.myebooks.gr, τι μπορώ να κάνω;

Επιλέγοντας «Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;» εμφανίζεται η φόρμα υπενθύμισης, όπου εισάγοντας το email σας, αποστέλλεται το username σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας.

Αν ξεχάσω τον κωδικό μου (password) στο www.myebooks.gr, τι μπορώ να κάνω;

Επιλέγοντας «Ξεχάσατε το κωδικό σας;» εμφανίζεται η φόρμα υπενθύμισης κωδικού, όπου εισάγοντας το email σας, αποστέλλεται link στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας για την δημιουργία νέου κωδικού.

Με ποιο τρόπο μπορώ να αναζητήσω ένα βιβλίο;

Είτε πλοηγούμενοι στις κατηγορίες των βιβλίων (Λογοτεχνία, Γενικών γνώσεων, Επιστημονικά, Δωρεάν, κ.τ.λ), είτε πληκτολογώντας στη "Γρήγορη Αναζήτηση βιβλίων" τον τίτλο ή τον συγγραφέα του βιβλίου, είτε τέλος πλοηγούμενοι στις λίστες Συγγραφέων και Εκδοτών.

Με ποιό τρόπο μπορώ να αγοράσω ένα βιβλίο;

Επιλέξτε το βιβλίο που επιθυμείτε και προσθέστε το στο καλάθι σας. Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο Myebooks συνδεθείτε με τα στοιχεία σας. Αν δεν έχετε λογαριαμό, δημιουργείστε εναν. Κατόπιν πατήστε "Προβολή Καλαθιού", επιλέξτε τον τρόμο πληρωμής, διαβάστε προσεκτικά, αποδεχτείτε τους "Όρους Χρήσης" και πατήστε "Εκτέλεση Παραγγελίας". Θα οδηγηθείτε σε ειδική σελιδα ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής σας, όπου θα δώσετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθουν για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής των βιβλίων;

Τα ψηφιακά βιβλία φυσικά, αγοράζονται και με τη χρήση πιστωτικής κάρτας VISA ή MASTERCARD που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα καθώς και με χρήση της υπηρεσίας Paypal.

 

Πώς θα παραλάβω τα βιβλία που αγόρασα;

Όλα τα ψηφιακά βιβλία που αγοράζετε βρίσκονται πάντα μέσα στην βιβλιοθήκη σας στην οποία έχετε πρόσβαση τόσο απο τον PC/Mac σας μεσα απο το Site, αρκεί πρώτα να συνδεθείτε με τον κωδικό σας, όσο και μέσα απο τις εφαρμογές Myebooks στα iPad / iP hone & tablets & smartphones με Android λειτουργικό. Μόλις μπείτε στη βιβλιοθήκη σας, πατήστε πάνω στο σχετικό Link για να κατεβάσετε το βιβλίο.

Διαβάστε προσεκτικά τις αναλυτικές οδηγίες για το "ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΨΗΦΙΑΚΑ ΒΙΒΛΙΑ"

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Μπορείτε  να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας του Myebooks. Το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται.

Κατηγορία: Footer ArticlesCookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok