Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Εφαρμογή Myebooks για Android Tablets-Smartphones

Το Myebooks είναι μια μοναδική εφαρμογή ανάγνωσης που προσφέρεται για «ελεύθερα» ηλεκτρονικά βιβλία και για βιβλία προστατευμένα απο Adobe DRM. Ο χρήστης μπορεί να σερφάρει στον κατάλογο του ψηφιακού βιβλιοπωλείου και να βρει το αγαπημένο του βιβλίο.

Η εφαρμογή παρέχει μια μοναδική εμπειρία ανάγνωσης τόσο για EPUB όσο και για PDF αρχεία. Ειδικά για τα αρχεία PDF που συνήθως η ανάγνωσή τους από ηλεκτρονικές συσκευές (smartphones) είναι δύσκολη, η εφαρμογή διαθέτει την επιλογή “reflow” που διευκολυνεί την ανάγνωση ακόμα και σε smartphones με πολύ μικρή οθόνη.

Ενώ διαβάζετε ένα βιβλίο μπορείτε να προσθέσετε Σελιδοδείκτες, Σημειώσεις και Επισημάνσεις, όπως επίσης και να ψάξετε μια λέξη ή φράση μέσα στο κείμενο. Η εφάρμογή έχει πολλά χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να συναναστρέφεστε με τους φίλους σας χρησιμοποιώντας το προσωπικό σας προφίλ στο Facebook και στο Twitter.

Για να συνεχίσετε την ανάγνωση από τη μια συσκευή στην άλλη, η εφαρμογή Myebooks έχει προσθέσει μια λειτουργία συγχρονισμού, που επιτρέπει στους αναγνώστες να αποθηκεύουν και να ανακτούν τους Σελιδοδείκτες, τις Σημειώσεις και τις Επισημάνσεις τους χρησιμοποιώντας το "Cloud service".

Για να «ανεβάσετε» και να διαβάσετε οποιοδήποτε προσωπικό σας αρχείο (PDF, epub, acsm) στην εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό ‘Open in’ του Apple Ios κάνοντας click για λίγα δευτερόλεπτα στο επιλεγμένο αρχείο.

Τα ηλεκρονικά βιβλία που έχουν αγοραστεί μέσω του web site του Myebooks, μπορεί να τα «κατεβάσει» κανείς απο την Βιβλιοθήκη (Library) μέσα από την εφαρμογή ή να τα φορτώσει στην εφαρμογή πατώντας πάνω στο σχετικό Link της βιβλιοθήκης του στο www.myebooks.gr και χρησιμοποιώντας την "Open In” λειτουργία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ & ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΕ ANDROID TABLET

Από το Android Market κατεβάστε (Δωρεάν) την εφαρμογή Myebooks. Αφού εγκατασταθεί, ανοίξτε την και πηγαίνετε στις ‘Ρυθμίσεις’ (Settings) της εφαρμογής. Εκεί, επιλέξτε "Adobe Id Activation" και πληκτρολογώντας το Adobe Id και το Password που διαθέτετε, κάνετε Authorize τη συσκευή. Στη συνέχεια, από τις ‘Ρυθμίσεις’ (Settings) της εφαρμογής, κάντε login στο myebooks.gr πληκτρολογώντας τα στοιχεία του λογαριασμού (username / password) που είχατε ορίσει. Αν δεν έχετε ορίσει λογαριασμό, δημιουργήστε έναν.

Προσοχή: Δεν πρέπει να «κατεβάσετε» κανένα ψηφιακό βιβλίο στο Android ή στο Τablet σας, πριν εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε την εφαρμογή “Myebooks”, με τις οδηγίες που προαναφέρθηκαν.

Επιλέξτε και αγοράστε μέσα απο το ψηφιακό βιβλιοπωλείο τα βιβλία που επιθυμείτε. Πηγαίνετε στο "Cloud" και κατεβάστε τα.

Πηγαίνετε στο "Home" και διαβάστε τα.

Κατηγορία: Footer ArticlesCookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok