Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Για να διαβάσετε τα προστατευμένα απο Adobe DRM βιβλία που προσφέρονται από το Myebooks κατεβάστε και χρησιμοποιήστε οποιονδήποτε συμβατό reader.

Προτείνεται η δωρεάν εφαρμογή Adobe Digital Editions λόγω συμβατότητας με την Adobe DRM προστασία που διαθέτουν όλα τα βιβλία.

Για pc: https://www.adobe.com/gr_en/solutions/ebook/digital-editions.html

Για iOS: https://apps.apple.com/gr/app/adobe-digital-editions/id952977781

Για android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.digitaleditions

 

Ωστόσο, εάν το επιθυμείτε μπορείτε να εγκαταστήσετε διαφορετικές εφαρμογές της δικής σας επιλογής, υπό την προϋπόθεση ότι υποστηρίζουν την ανάγνωση αρχείων προστατευμένων με Adobe DRM τύπου epub και pdf.

Ενδεικτικά αναφέρουμε την εφαρμογή Overdrive (μόνο για βιβλία τύπου epub) https://app.overdrive.com/

και Bluefire http://www.bluefirereader.com/bluefire-reader.html

Για να εξουσιοδοτήσετε τον Adobe Digital Editions με το Adobe ID σας μετά την εγκατάσταση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: Settings → Authorize device και μετά εισάγετε το Adobe ID σας.

Χρησιμοποιώντας τον web browser της επιλογής σας, επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας (www.myebooks.gr), και επιλέξτε τα βιβλία που επιθυμείτε να αγοράσετε, προσθέτοντας αυτά στο καλάθι αγορών. Στη συνέχεια πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα ή τον PayPal λογαριασμό που διαθέτετε, και την ίδια στιγμή τα αγορασμένα ψηφιακά βιβλία θα προστεθούν στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη. Για να δείτε τα περιεχόμενα της ψηφιακής σας βιβλιοθήκης επιλέξτε το link "H Βιβλιοθήκη μου", που εμφανίζεται μόλις κάνετε Log In.

Με click πάνω στο βιβλίο μπορείτε άμεσα να το κατεβάσετε στην συσκευή σας. Το λογισμικό Adobe Digital Edition θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και θα ανοίξει το βιβλίο σας. Επαναλάβετε την διαδικασία αυτή για όσα βιβλία επιθυμείτε να κατεβάσετε (download) από την ψηφιακή βιβλιοθήκη σας.

Κατηγορία: Footer ArticlesCookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok