Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Εγκαταστήστε το λογισμικό Adobe Digital Edition στο PC / Mac / Laptop που επιθυμείτε. Για να το κατεβάσετε πατήστε εδώ, εφόσον δεν το έχετε. Το λογισμικό διατίθεται δωρεάν. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το λογισμικό Adobe Digital Edition με τον κωδικό Adobe ID που έχετε αποκτήσει.

Χρησιμοποιώντας τον web browser της επιλογής σας, επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας (www.myebooks.gr), και επιλέξτε τα βιβλία που επιθυμείτε να αγοράσετε, προσθέτοντας αυτά στο καλάθι αγορών. Στη συνέχεια, πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα ή τον PayPal λογαριασμό που διαθέτετε και, την ίδια στιγμή τα αγορασμένα ψηφιακά βιβλία θα προστεθούν στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη. Για να δείτε τα περιεχόμενα της ψηφιακής σας βιβλιοθήκης επιλέξτε το link "H Βιβλιοθήκη μου", που εμφανίζεται μόλις κάνετε Log In.

Με click πάνω στο βιβλίο μπορείτε άμεσα να το κατεβάσετε στον Η/Υ σας. Επαναλάβετε την διαδικασία αυτή για όσα βιβλία επιθυμείτε να κατεβάσετε (download) από την ψηφιακή βιβλιοθήκη, στο PC σας. Στη συνέχεια, συνδέστε τη συσκευή ψηφιακής ανάγνωσης (e-reader) στον Η/Υ και αντιγράψτε (copy) τα ψηφιακά βιβλία στην συσκευή σας. (Για την αντιγραφή ακολουθείστε τυχόν οδηγίες του κατασκευαστή της συσκευής).

Κατηγορία: Footer ArticlesCookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok