Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Εφαρμογή Myebooks για Windows 8 Pc και Tablets

Το Myebooks είναι μια μοναδική εφαρμογή ανάγνωσης που προσφέρεται για «ελεύθερα» ηλεκτρονικά βιβλία και για βιβλία προστατευμένα απο Adobe DRM. Ο χρήστης μπορεί να σερφάρει στον κατάλογο του ψηφιακού βιβλιοπωλείου και να βρει το αγαπημένο του βιβλίο.

Η εφαρμογή παρέχει μια μοναδική εμπειρία ανάγνωσης τόσο για EPUB όσο και για PDF αρχεία.

Για να «ανεβάσετε» και να διαβάσετε οποιοδήποτε προσωπικό σας αρχείο (PDF, epub, acsm) στην εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό ‘Open With’ του Windows8 κάνοντας click για λίγα δευτερόλεπτα στο επιλεγμένο αρχείο.

Τα ηλεκρονικά βιβλία που έχουν αγοραστεί μέσω του web site του Myebooks, μπορεί να τα «κατεβάσει» κανείς απο την Βιβλιοθήκη (Library) μέσα από την εφαρμογή ή να τα φορτώσει στην εφαρμογή πατώντας πάνω στο σχετικό Link της βιβλιοθήκης του στο www.myebooks.gr και χρησιμοποιώντας την "Open With” λειτουργία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ & ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΕ WINDOWS 8 PC KAI TABLET

Από το Windows Store  κατεβάστε (Δωρεάν) την εφαρμογή Myebooks. Αφού εγκατασταθεί, ανοίξτε την και πηγαίνετε στις ‘Ρυθμίσεις’ (Settings) της εφαρμογής. Εκεί, επιλέξτε "Adobe Id Activation" και πληκτρολογώντας το Adobe Id και το Password που διαθέτετε, κάνετε Authorize τη συσκευή. Στη συνέχεια, από τις ‘Ρυθμίσεις’ (Settings) της εφαρμογής, κάντε login στο myebooks.gr πληκτρολογώντας τα στοιχεία του λογαριασμού (username / password) που είχατε ορίσει. Αν δεν έχετε ορίσει λογαριασμό, δημιουργήστε έναν.

Προσοχή: Δεν πρέπει να «κατεβάσετε» κανένα ψηφιακό βιβλίο στο Windows 8 PC ή Τablet σας, πριν εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε την εφαρμογή “Myebooks”, με τις οδηγίες που προαναφέρθηκαν.

Επιλέξτε και αγοράστε μέσα απο το ψηφιακό βιβλιοπωλείο τα βιβλία που επιθυμείτε. Πηγαίνετε στο "Cloud" και κατεβάστε τα.

Πηγαίνετε στο "Home" και διαβάστε τα.

Κατηγορία: Footer ArticlesCookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok