Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Jasm Tales-7 συνθέσεις για τζαζ σχήμα

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
Oι Εκδόσεις Cambia σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και το Δήμο Θεσσαλονίκης,
διοργάνωσαν διαγωνισμό ελληνικών συγκροτημάτων με σκοπό, τα 4 επικρατέστερα συγκροτήματα να πλαισιώσουν
την έναρξη της γιορτής των Δημητρίων στο Μ.Μ.Θ. το Σεπτέμβρη του 2012.

Το μουσικό σχήμα Jasm ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλά συγκροτήματα και έλαβε μέρος στην έναρξη της γιορτής των Δημητρίων
με μεγάλη επιτυχία ενώ βρέθηκε στην 1η θέση ανάμεσα στα 4 σχήματα που έλαβαν μέρος, με ψηφορορία του κοινού που έγινε μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι Εκδόσεις Cambia με την ευγενική χορηγία του Μ.Μ.Θ. και του Δήμου Θεσσαλονίκης, εκδίδει το βιβλίο των Jasm με τίτλο Jasm Tales, τόσο σε έντυπη μορφή όσο και σε e-book.
Ένα βιβλίο που αξίζει να μελετηθεί από σύγχρονα μουσικά σχήματα, καθώς οι παρτιτούρες έχουν γραφτεί με ιδιαίτερη λεπτομέρεια και φροντίδα από τον Χρήστο Δίγκα, (καθηγητής, συνθέτης και ενεργός μουσικός) και αποτελεί εργαλείο εκπαίδευσης και βελτίωσης για όσους παίζουν μουσική.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της έκδοσης είναι ότι αν και πρόκειται για κομμάτια μουσικής jazz, οι παρτιτούρες δεν περιορίζονται σε έναν κλασικό οδηγό. Αντίθετα, καταγράφεται λεπτομερώς, ολοκληρωμένη η μουσική ιδέα και η ενορχήστρωση: θέμα, συγχορδίες/ combing και ξεχωριστές μελωδικές γραμμές/ lines. Αυτό είναι ένα σημαντικό μουσικό βοήθημα τόσο για αρχάριους, όσο και για πιο προχωρημένους.

Οι παρτιτούρες είναι γραμμένες για μουσικό σχήμα με όργανα: φωνή, ηλεκτρική κιθάρα, πιάνο, ηλεκτρικό μπάσο, ακκορντεόν και κρουστά.
ISBN 979-0-801165-80-0
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
PDF
Έτος Έκδοσης 2015
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Αγγλικά
Ηλικία
Ενηλίκων
Αριθμός Σελίδων 60

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok