Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Το απίστευτο σχέδιο της Μυρτώς και του Περικλή! (e-book / epub)

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
Περιγραφή Μια σύγχρονη µάγισσα κυκλοφορεί στην πόλη. ?ίνει τις πιο παράλογες και άδικες διαταγές. Παρακολουθεί τα πάντα µέσα από ένα γυάλινο, έξυπνο µάτι και βασανίζει όσους την υπηρετούν. Θέλει όλα να της ανήκουν και τραγουδά τα κατορθώµατά της σαν ξιπασµένη σταρ.

Και, βέβαια, έχει ανακαλύψει έναν τρόπο να κρατά τους ανθρώπους ζαλισµένους και υπάκουους. Τι θα γίνει όµως όταν η Μυρτώ κι ο Περικλής, που κατοικούν σ’ αυτή την πόλη, αποφασίσουν να χτυπήσουν το κακό στη ρίζα του;

Τι θα συµβεί όταν πάρουν τη µεγάλη απόφαση να τρυπώσουν στο δάσος µια σκοτεινή νύχτα και µε τη βοήθεια των καλών ξωτικών, του Ντικ και της Λώρας, να τα βάλουν µε τη µάγισσα και τους δόλιους συνεργάτες της; Πώς θα εφαρµόσουν το απίστευτο σχέδιό τους;

Φήµες που κυκλοφορούν αδέσποτες στην πόλη λένε ότι οι σύγχρονες µάγισσες δε φαντάζονται ούτε στα χειρότερα όνειρά τους το σχέδιο της Μυρτώς και του Περικλή.
ISBN 978-960-16-5534-5
Τύπος Αρχείου Adobe DRM protected
ePub
Είδος
Περιπέτεια
Έτος Έκδοσης 2014
Γλώσσα Πρωτοτύπου
Ελληνικά
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
Παιδική
Αριθμός Σελίδων 152

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok