Το καλάθι σας είναι άδειο.
 

Η Μπέθανυ και το Τέρας (βιβλίο 1) (e-book / pdf)

Προσθήκη στη Wish List
Αγόρασε το
Email
Περιγραφή

Ο Εμπενίζερ Τουίζερ είναι ένας νεότατος 511χρονος, που φυλάει ένα τέρας στη σοφίτα του. Ταΐζει στο τέρας κάθε λογής πράγματα κι εκείνο σε αντάλλαγμα ξερνάει ακαταμάχητα δώρα για τον Εμπενίζερ. Αλλά όσο το τέρας μεγαλώνει, τόσο πιο λαίμαργο γίνεται. Κι αρχίζει να βαριέται να τρώει μόνο σκονισμένα αγάλματα και μαϊμούδες που κάνουν κόλπα. Έτσι, στην αρχή της ιστορίας μας δηλώνει ορθά κοφτά πως για το επόμενο γεύμα του θα ήθελε ένα ωραίο, ζουμερό… παιδάκι! Και τότε κάνει την εμφάνισή της η φοβερή και τρομερή Μπέθανυ… Θα καταφέρει άραγε να μην την κατασπαράξει το τέρας; Και τι θ’ απογίνει ο Εμπενίζερ; Είναι καταδικασμένος να πεθάνει, αν αποφασίσει να σώσει την αναιδέστατη καινούρια του φιλοξενούμενη;
Υπέροχα σκοτεινό και μακάβριο, ξεκαρδιστικά αστείο και σκανταλιάρικο, αναφέρεται στην απληστία και την κακή συμπεριφορά, ενώ αναδεικνύει την καλοσύνη και την αλληλεγγύη ως τα πιο πολύτιμα αγαθά. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το «Εγώ, ο Απαισιότατος» συναντά τον Ρόαλντ Νταλ με μια κεφάτη πινελιά απ’ το «Μαγαζάκι του Τρόμου» και τον Λέμονι Σνίκετ.
Ιδανικό για τερατάκια ηλικίας 8 με 12 χρονών.
 
Συμβουλή για τους μεγάλους: Απαραίτητη η αίσθηση του χιούμορ! Κατασπαράξτε το οι ίδιοι πριν το ταΐσετε στα παιδιά.

Έτος Έκδοσης 2021
Γλώσσα
Ελληνικά
ISBN 978-960-16-9578-5
Τύπος Αρχείου
PDF

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.



Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok